Tämä on arkistosivu.
Voit siirtyä Aviisin uudelle sivustolle tästä.
Hae Aviisin arkistosta.
 

Nokan kopautus: Renkaita ilmaan

Allin nokantakainen haukankatse silmäili läpi edarivaalien ehdokaslistat. Kiinnostavinta eli mehevintä juoruainesta on vaalirenkaiden kohtalo. Demareiden ja Vivan Punaiset - de Röda on nyt historiaa, huhujen mukaan siksi, että Viva haluaa sanoutua irti SDP:n hallituspolitiikasta. Alli odottaa mielenkiinnolla seurauksia: alkavatko toverit mätkiä toisiaan parhaaseen 1940-luvun malliin?

Sitoutumattomien Suurta Kuplaa eivät ideologiset riidat tunnetusti kiinnosta, ja rengas on taas kasvanut kahdella uudella ryhmällä. Paisuminen on viime vuosina ollut niin mittavaa, että Alli miettii jo pakostakin, koska Kupla lopulta puhkeaa. Dramatiikkaa kuulemma riitti jo tällä kertaa: Sitoutumattomat yhteiskuntatieteilijät olivat lähdössä luomaan varsinaista Suur-Sityä laajentumalla hallintotieteisiin, mutta rekry jäi pariin ehdokkaaseen, kun hallintotieteilijöiltä tuli omakin lista. Lopullinen etupiirisopimus jäi Allillekin arvoitukseksi, mutta niin vain molemmat mahtuivat Kuplaan, ja hall. yo:ita löytyy nyt sekä Sitymarketin että Kauppahallin hyllyiltä. Joustavuutta vai linjattomuutta - kukin päätelköön itse.

P.S. Mitä ihmettä Vihreille on tapahtunut? Allin aloittaessa opiskelunsa (joo, kauan sitten) listalla oli melkein yhtä monta edaattoria kuin nyt ehdokasta.



Alli Nokka

Alli Nokka kiukuttelee edustajiston kulisseissa





| More

LUKIJOIDEN KOMMENTIT (0)

Kommentointi on suljettu arkistosivulla.

Täytä kaikki lomakkeen kohdat.



Tampereen ylioppilaslehti Aviisi | Yliopistonkatu 60 A, 33100 Tampere | puh. 050-36 12 853
Sivujen ulkoasu: Seppo Honkanen


Aviisi Facebookissa
Aviisi Twitterissä
Tampereen yliopisto