Tämä on arkistosivu.
Voit siirtyä Aviisin uudelle sivustolle tästä.
Hae Aviisin arkistosta.
 

Boomarit kiltteinä

Edustajistoryhmät pysyvät entisellään, vasemmisto ja muut hipit pysyvät omalla laidallaan, oikeistosiipi omallaan, harvoin yhteistä väylää tangeeraten. Mikään ei muutu.

Paitsi yksi. Kuluvan edustajistokauden muutoskykyisin kameleontti on VapaaBoomarit-edustajistoryhmä. Nämä sitoutumattomat kauppatieteilijät ovat olleet lauhkeita kuin kissanpennut, ja melkein yhtä söpöjä. Aitoja ja oikeita jees-miehiä.


Toista oli ennen. VB vastusti ihan kaikkea, mitä hallitus sattui esittämään. Jokainen uudistus oli huono. Toimintakertomukset olivat vuodesta toiseen täysin surkeita. Hallituksen työryhmäpaperi saattoi olla "epäreliaabeli ropuska". Nimitysesitykset olivat vääriä ja laiskasti perusteltuja — paitsi kerran kun sattui mieleinen esitys, VB-ryhmän puheenjohtaja kehui hallituksen hartautta ja paneutumista.


Viime viikolla edarissa käsiteltiin yo-kunnan pääsäännön muutosta. Suurin vääntö käytiin hallituksen esittämästä muutoksesta, jonka mukaan kaikki työntekijät valitsisi vastaisuudessa hallitus. Edarin enemmistö vastusti, VapaaBoomarit eivät, ja sama on näkynyt monessa muussakin kysymyksessä.

Onko VB:n linja muuttunut 180 astetta sovittelevampaan suuntaan, vai hallituksen harrastama politiikka muuttunut boomareita miellyttäväksi?



Alli Nokka

| More

LUKIJOIDEN KOMMENTIT (0)

Kommentointi on suljettu arkistosivulla.

Täytä kaikki lomakkeen kohdat.



Tampereen ylioppilaslehti Aviisi | Yliopistonkatu 60 A, 33100 Tampere | puh. 050-36 12 853
Sivujen ulkoasu: Seppo Honkanen


Aviisi Facebookissa
Aviisi Twitterissä
Tampereen yliopisto