Tämä on arkistosivu.
Voit siirtyä Aviisin uudelle sivustolle tästä.
Hae Aviisin arkistosta.
 

Haluanpa sanoa

"Tarvitsisin lisää tunteja vuorokauteen. On vaikea selviytyä tenttiin lukemisesta ja muusta opiskelusta, kun hoitaa samaan aikaan kahta lasta. Tuntuu, ettei opiskelulle jää tarpeeksi aikaa, vaikka onhan se priorisointikysymyskin. Perhe on ilman muuta ykkössijalla."

Anna Kairamo, 26, ympäristöpolitiikka

| More

LUKIJOIDEN KOMMENTIT (4)

Kommentointi on suljettu arkistosivulla.

Täytä kaikki lomakkeen kohdat.
 1. Majsteri Rantaluola (25.01.10, kello 23:35)

  Realistinen on toivomus. Jurvan kuntaan tuon voisi lähettää. Itsellänikin on toivomus: tehkää ensin tutkinto valmiiksi ja siitkää vasta sen jälkeen. Lapset tuskin ilahtuvat akateemisesta äidistä sen enempää kuin yliopistolaiset ilahtuvat äidillisestä akateemisesta.

 2. Tralalaa (26.01.10, kello 13:20)

  Höpö-höpö! Millä perusteella maisteri tuollaisia toivomuksia esittelee??!!

  Kyllä lisääntyä kannattaa jo opiskeluaikana. Työn kanssa lastenhoitoa on vielä vaikeampi sovittaa yhteen. SItäpaitsi suomalaiset saa muutenkin lapsensa ihan liian myöhään.

 3. Majsteri Rantaluola (26.01.10, kello 20:16)

  Esitin opposition välikysymyksen siksi, että yliopiston porukkaa pääsääntöisesti vaivaa kaikki asiat yhtä aikaa. Kun tuleva aca on lukiossa, hänellä on täysihoito, hän saattaa harrastaa panemista mutta ei lisäänny ja hän keskittyy opiskeluun, koska muuten ei pääse kotikunnan hautausmaata pidemmälle. Sitten kun porukka lappaa yliopistoon, LIIAN MONTA asiaa alkaa mennä päällekkäin vinoon. Tunnit ovat täyttä hepreaa, lukemista on liikaa, työ vie leijonanosan rahainhankinnasta ja sitten on vielä itsenäistymisen tuoma silitys, ruoanlaitto ja pyykinpesu, mikä ei tahdo millään luonnistua mutta minkä onnistuttamiseksi jotkut hommaavat perheen, koska perheen päähän siellä joutuu heilumaan luudan varressa; hellan ja lakikirjan II osan välissä. Herää kysymys, onko tässä hommassa järkeä ollenkaan?

 4. Tralalaa (27.01.10, kello 14:57)

  Aikuisen elämä on sellaista, että on koko ajan liian monta asiaa päällekkäin. Tervetuloa todellisuuteen vain maisterillekin.

Kommentointi on suljettu arkistosivulla.

Täytä kaikki lomakkeen kohdat.Tampereen ylioppilaslehti Aviisi | Yliopistonkatu 60 A, 33100 Tampere | puh. 050-36 12 853
Sivujen ulkoasu: Seppo Honkanen


Aviisi Facebookissa
Aviisi Twitterissä
Tampereen yliopisto