Tämä on arkistosivu.
Voit siirtyä Aviisin uudelle sivustolle tästä.
Hae Aviisin arkistosta.
 
Aviisi 01/2012
kansi

Nokan kopautus: Pienet punavihreät sielut

Vaikka Alli onkin presidentinvaalien yläpuolella, hän on joutunut edariviihteen puutteessa niitä seuraamaan. Sosiaalisessa mediassa käytävä presidentinvaalikeskustelu muistuttaa itsestäänselvyyksissään edarivaalikeskustelua.

Kaikki ehdokkaat kannattavat ihmisoikeuksia ja demokratiaa samalla innolla kuin edustajistoehdokkaat maksutonta koulutusta, yhteisöllisyyttä, jäsenlähtöisyyttä, esteettömyyttä ja tasa-arvoa.Selvin on Allille edaritouhusta tuttu asia. Punavihreät käyvät linkkisotaa keskenään, vaikka tavoitteet ovat yhteisiä. Vihreät elämöivät vasemmiston kissantappajalla teettämistä vaalijulisteista. Vasemmisto vastaa ilkkuen Haaviston porvarillisella suhtautumisella eläinaktivisteihin ja tietenkin nato-kortilla. Niin kuin vasemmistolaiset piikittelivät vihreitä nössöilystä uuden yliopistolain suhteen. Ja vihreät vasemmistoa yhteistyökyvyttömyydestä ja foliohattuilusta.

Ainakin oikeistolle punavihreiden pikkusieluinen kisailu maistuu makealta kuin Niinistön kannatusluvut.Alli Nokka

| More

LUKIJOIDEN KOMMENTIT (0)

Kommentointi on suljettu arkistosivulla.

Täytä kaikki lomakkeen kohdat.Tampereen ylioppilaslehti Aviisi | Yliopistonkatu 60 A, 33100 Tampere | puh. 050-36 12 853
Sivujen ulkoasu: Seppo Honkanen


Aviisi Facebookissa
Aviisi Twitterissä
Tampereen yliopisto