Tämä on arkistosivu.
Voit siirtyä Aviisin uudelle sivustolle tästä.
Hae Aviisin arkistosta.
 

Tamyn hallitus vaihtui: he ajavat nyt opiskelijan asiaa

Tamyn hallitus järjestäytyi tammikuussa. Hallituslaiset haluavat opiskelijoille muun muassa parempaa työelämäyhteyttä, tenttimistä ja hyvinvointia

hallitus
Tässä on Tamyn uusi hallitus eli Eero Kiiski (takaa vas.), Eetu Kreivi, Nelli Manninen (keskeltä vas.), Veera Paananen, Sofia Tuomola, Veera Jokipalo (edestä vas.), Leeni Herrala ja Meri-Tuuli Nevala.


Joustavien opiskelumuotojen kehittäminen, ympäristöasioiden ottaminen vakavasti, opiskelijoiden vaikutusmahdollisuuksien kehittäminen, työelämäyhteyksien parantaminen ja siistit tapahtumat. Muun muassa näitä asioita Tamyn uusi hallitus haluaa edistää vuonna 2014.


Tämä käy ilmi Aviisin uudelle hallitukselle tekemästä kyselystä, jossa kukin hallituksen jäsen vastasi kysymyksiin hallitustyöskentelyn taustoista ja tavoitteista.

Uuden hallituksen puheenjohtaja on Eetu Kreivi (Sitoutumattomat yhteiskuntatieteilijät). Hänen mukaansa tavoitteiden saavuttaminen on pitkälti kiinni hallituksen toimintavalmiudesta.

Hyvät ja laajat suhteet yhteistyökumppaneihin ja sidosryhmiin ovat tärkeitä. Viestinnän onnistuminen on ratkaisevaa.

"Suuri osa vaikuttamista on keskustelu ja sen herättäminen sekä opiskelijoiden näkökulman tuominen mukaan. "Eetu Kreivin lisäksi hallitukseen kuuluvat Meri-Tuuli Nevala (Luuppi Puolue), Leeni Herrala (Vihreä lista), Veera Jokipalo (Vihreä vasemmisto), Eero Kiiski (Vapaaboomarit), Nelli Manninen (Sitoutumattomat yhteiskuntatieteilijät), Veera Paananen (Co-Media) ja Sofia Tuomola (Kokoomusopiskelijat).

Hallituslaisia yhdistää halu edistää opiskelijoiden oloja, kukin omalla vastuualueellaan.

"Odotan, että pääsen tekemään Tamyn jäseniä palvelevia päätöksiä ja muutenkin huolehtimaan jäsenistön hyvinvoinnista. Kohdallani se tarkoittaa esimerkiksi, että huolehdin YTHS:n palveluiden pysymisestä yhtä hyvinä tai jopa parempina kuin nykyään", muun muassa terveydestä ja hyvinvoinnista hallituksessa vastaava Veera Paananen sanoo.

Eero Kiiski puolestaan nostaa esiin anonyymin tenttimisen ja joustavat opiskelumuodot.

Meri-Tuuli Nevala ja Leeni Herrala haluavat helpottaa kansainvälisten opiskelijoiden arkea.

Sofia Tuomola kantaa huolta opiskelijoiden yhteyksistä työelämään.

"Nykyisellään työelämäkontakteja on alasta riippuen vähän tai ei juuri ollenkaan."Moni hallituslainen haluaa kohentaa yksittäisten palvelujen tai asioiden lisäksi ylioppilaskuntaa: Tamyn palveluita, yhteistyökuvioita ja tunnettavuutta jäsenten keskuudessa.

Puheenjohtaja Eetu Kreivi pohtii, että paine Tamyn kehittämiseen tulee usein jäseniltä.

"Ylioppilaskuntia kohtaan kohdistetaan ajoittain aika paljon kritiikkiä. Toiminnan kehittämisellä pyritään vastaamaan kritiikkiin, parantamaan toimintaa ja myös korjaamaan virheellisiä mielikuvia ylioppilaskunnastamme."

Hänen mukaansa ylioppilaskunnalla ja sen jäsenillä on nykyistä enemmän tarjottavaa toisilleen, mutta kaikkia mahdollisuuksia ei ole vielä saatu hyödynnettyä.Aino Heikkonen,

teksti & kuvaTamyn hallitus


Hallitus toteuttaa edustajiston linjaamia tavoitteita käytännössä. Vaihtuu vuosittain.

Uusi hallitus: Eetu Kreivi (pj.), Meri-Tuuli Nevala (vpj., järjestöt, tapahtumat ja tuutorointi), Leeni Herrala (kv-asiat, ympäristö, asuminen), Veera Jokipalo (sosiaalipolitiikka / toimeentulo, liikunta, yhdenvertaisuus, kunta-asiat), Eero Kiiski (koulutuspolitiikka, jatko-opiskelijat, Kyky-projekti), Nelli Manninen (kv-asiat / koulutuspolitiikka ja kehitysyhteistyö), Veera Paananen (sosiaalipolitiikka / terveys, hyvinvointi, viestintä, kulttuuri ja tapahtumat), Sofia Tuomola (talous, työllisyys ja yritysyhteistyö).


| More

LUKIJOIDEN KOMMENTIT (0)

Kommentointi on suljettu arkistosivulla.

Täytä kaikki lomakkeen kohdat.Tampereen ylioppilaslehti Aviisi | Yliopistonkatu 60 A, 33100 Tampere | puh. 050-36 12 853
Sivujen ulkoasu: Seppo Honkanen


Aviisi Facebookissa
Aviisi Twitterissä
Tampereen yliopisto