Tämä on arkistosivu.
Voit siirtyä Aviisin uudelle sivustolle tästä.
Hae Aviisin arkistosta.
 

Pahviset kopiokortit poistuvat käytöstä

Pahviset Juveneksen kopiokorit ovat voimassa enää kevätlukukauden Tampereen yliopistossa. Juvenes teki syksyllä kopiokorttiuudistuksen, josta asti on myyty enää muovisia kortteja, jotka käyvät myös kirjaston kopiokoneissa. Tällöin pahvisille korteille luvattiin siirtymäkautta lukuvuosi.

Nyt aika on käymässä vähiin.

Entäs jos ei ehdi kuluttaa kaikkia kopiota, ennen kuin viimeinenkin pahvikortin hyväksyvä kone häviää Päätalon pääaulasta?

"Kopiot voi siirtää magneettinauhaiselta pahvikortilta uuteen, ladattavaan muovikorttiin, mutta sitä varten pitää tulla käymään painoon. Kopiot kannattaa tulla heti siirtämään, jos niitä vielä on", Juvenes Printin toimitusjohtaja Timo Peltoniemi sanoo.

Peltoniemi uskoo, ettei pahvikortteja ole enää jäljellä juuri yhtään. Hän muistaa, että syksyllä enää yksi opiskelija kysyi kertakäyttöisten kopiokorttien perään. Kortteja voi olla tosin useammallakin opintojen loppusuoralla olevalla opiskelijalla, joka ei käy enää yliopistolla kovin tiuhaan. Eräskin opiskelija lähestyi Aviisia huolestuneella kysymyksellä, voiko kopioita vielä siirtää tai hyvitetäänkö niitä mitenkään.

"Jos kopioita jää vielä toukokuun jälkeen yli, niitä ei voi välttämättä enää siirtää, koska tarvittavia laitteita ei välttämättä enää ole. Mutta pahvikortteja voi kyllä käyttää Teknillisellä yliopistolla. Siellä kopiokortteja ei ole uudistettu", Peltoniemi sanoo.Hertta-Mari Kaukonen

| More

LUKIJOIDEN KOMMENTIT (0)

Kommentointi on suljettu arkistosivulla.

Täytä kaikki lomakkeen kohdat.Tampereen ylioppilaslehti Aviisi | Yliopistonkatu 60 A, 33100 Tampere | puh. 050-36 12 853
Sivujen ulkoasu: Seppo Honkanen


Aviisi Facebookissa
Aviisi Twitterissä
Tampereen yliopisto