Tämä on arkistosivu.
Voit siirtyä Aviisin uudelle sivustolle tästä.
Hae Aviisin arkistosta.
 

Tamyn edustajiston uudet puheenjohtajat on valittu


Tampereen yliopiston
ylioppilaskunnan edustajisto valitsi itselleen uudet puheenjohtajat vuodelle 2013 kokouksessaan 30.1.

Edustajiston puheenjohtana vuonna 2013 toimii Terhi Meriläinen edustajistoryhmästä Puhuvat Humanistit. Meriläinen opiskelee pääaineenaan puheviestintää.

"Tavoitteenani on saada edustajiston toimintaan enemmän yhteentekemisen henkeä, ja tätä kautta myös innostaa muita opiskelijoita mukaan edustajiston toimintaan. Tänä vuonna Tamyn toimisto muuttaa lähemmäs yliopistoa sekä järjestetään edustajistovaalit. Toivonkin, että nämä tehtäisiin opiskelijoiden kanssa yhdessä - ei vain niin, että hallitus ja sihteerit muuttavat tai että vain edustajisto järjestää vaalit, vaan että tästä saataisiin aktiivinen, yhdessä tekemisen vuosi!" Meriläinen visioi.

Edustajisto valitsi 1. varapuheenjohtajakseen Maiju Turusen edustajistoryhmästä Vihreä lista ja 2. varapuheenjohtajakseen Olli Ruotsalaisen edustajistoryhmästä Vapaaboomarit.

Puheenjohtajisto vaihtui poikkeuksellisesti kesken edustajistokauden, sillä väistynyt puheenjohtajisto ei ollut enää käytettävissä tehtävään.

Edustajiston puheenjohtajana vuonna 2012 toiminut Jari Järvenpää valittiin Tamyn hallituksen puheenjohtajaksi ja joutui näin ollen luopumaan paikastaan. Edustajiston varapuheenjohtajat erosivat tehtävästään muiden kiireidensä vuoksi.

| More

LUKIJOIDEN KOMMENTIT (0)

Kommentointi on suljettu arkistosivulla.

Täytä kaikki lomakkeen kohdat.



Tampereen ylioppilaslehti Aviisi | Yliopistonkatu 60 A, 33100 Tampere | puh. 050-36 12 853
Sivujen ulkoasu: Seppo Honkanen


Aviisi Facebookissa
Aviisi Twitterissä
Tampereen yliopisto