Tämä on arkistosivu.
Voit siirtyä Aviisin uudelle sivustolle tästä.
Hae Aviisin arkistosta.
 

Ravintolat: Intialaista tuulikaapissa

Bengol Curry
Bengol Curryn pienikin lounasannos vie nälän.


Tullintorin kauppakeskuksen tuulikaappi ei ole ilmeisin paikka pitää intialaista ravintolaa. Bengol Curry on kuitenkin tarjoillut Tullikamarin aukion puoleisessa sisäänkäynnissä mausteisia makuja jo reilun vuoden verran. Ja onneksi on!

Jos opiskelijaruokaloiden maut alkavat tympiä, on paikallaan poiketa Bengol Curryyn. Kahdeksan euron hintaiseen pieneen lounasvaihtoehtoon sisältyy valtava keko riisiä, erilaisia lämpimiä kastikkeita, iso pala naan-leipää, salaatti, raitakastike sekä kahvi tai tee.

Testipäivänä ravintola tarjoilee kana- ja lammaskastikkeita, wokattuja kasviksia sekä linssipataa. Ruoista ei tarvitse valita yhtä, vaan lautaselle saa haluamiaan kastikkeita.

Murea lammas saa kaverin lempeästä kermalla ja tomaatilla höystetystä currykastikkeesta. Chicken jalfreizi on keskitulista ja potkii hieman. Tulisin terä puuttuu, mutta onneksi annokseen saa lisätä itse tehtyä habanerokastiketta. Tuore korianterisilppu viimeistelee annoksen.

Kahvi on Pauligin Mundoa, mistä ravintola ansaitsee ison kiitoksen. Lounasseuraksi saapunut tee-ekspertti kiittelee intialaisen teen tuoksua ja aromia.

Aino HeikkonenBengol Curry (Tullikatu 6)

Lounas: Pieni 8 euroa, keskikokoinen 9 euroa. Lounas sisältää kastikkeita, riisiä, vihreän salaatin, raitakastikkeen ja naan-leipää. Ruokalistan annokset 11-20 euroa.


Alennukset: Opiskelija-alennus ruokalistan annoksista 15 prosenttia, take away -alennus 10 prosenttia.


Maku: 4/5

Hinta-laatu: 5/5

Viihtyisyys: 4/5| More

LUKIJOIDEN KOMMENTIT (0)

Kommentointi on suljettu arkistosivulla.

Täytä kaikki lomakkeen kohdat.Tampereen ylioppilaslehti Aviisi | Yliopistonkatu 60 A, 33100 Tampere | puh. 050-36 12 853
Sivujen ulkoasu: Seppo Honkanen


Aviisi Facebookissa
Aviisi Twitterissä
Tampereen yliopisto