Tämä on arkistosivu.
Voit siirtyä Aviisin uudelle sivustolle tästä.
Hae Aviisin arkistosta.
 

Millä perusteilla Toas jakaa rahaa?

Toasin asukkaat voivat vaikuttaa omaan asumiseensa asuntoloitten asukastoimikuntien kautta. Nämä toimikunnat voivat varata talousarviosta itselleen määrärahan. Rahojen käytöstä kukin toimikunta päättää itse.

Toasin isännöinnin esimies Pasi Mäkinen, millä perusteella määrärahan suuruus päätetään?

"Kohteen koko, eli neliömäärä tekee kerrointa siihen, ja sitten on muistaakseni tietty perusosa ja asuntopaikkoihin sidottu osa."

Mihin määräraha on tarkoitettu?

"Asukastoimikunnan kokouskustannuksien kattamiseen, saa vähän pullaa ja kahvia pöytään..."

"Rahaa on käytetty myös asukkaiden yhteisiin harrastuksiin, eli on esimerkiksi hankittu jotain pingispöytää tai sellaista."

Mihin sitä ei saa käyttää?

"Käytön määritelmä on ollut aika väljä, eikä sitä ole juuri valvottu. Ehkä sitä voisi enemmän valvoa ja suunnata niin, että se osuisi enemmän kaikkien asukkaiden hyväksi, ei pelkästään niiden, jotka toimivat aktiivisesti asukastoimikunnassa."

Käytetäänkö koko määräraha?

"Aika lailla. Jos on ollut isompia kertaluokan hankintoja, kuten kuntopyörä, joka on ostettu tammikuun alkupuolella, niin silloin on voitu käyttää edellisen vuoden rahaa, eli tavallaan varata edellisen vuoden rahaa kalenterivuoden yli."

Maria Kuikka
| More

LUKIJOIDEN KOMMENTIT (0)

Kommentointi on suljettu arkistosivulla.

Täytä kaikki lomakkeen kohdat.Tampereen ylioppilaslehti Aviisi | Yliopistonkatu 60 A, 33100 Tampere | puh. 050-36 12 853
Sivujen ulkoasu: Seppo Honkanen


Aviisi Facebookissa
Aviisi Twitterissä
Tampereen yliopisto