Tämä on arkistosivu.
Voit siirtyä Aviisin uudelle sivustolle tästä.
Hae Aviisin arkistosta.
 

Foorumi

Tamyn nettifoorumi on viettänyt viime kuukaudet hiljaiseloa, mutta ainakin yksi käyttäjä on ollut äänessä tasaisin väliajoin tästä huolimatta.

Nimimerkki Ehdokas eli vantaalainen postimies Jyrki Vaskela on ottanut foorumilla kantaa muun muassa palliatiivisen sedaation, liikelaitosmallin ja työssä jaksamisen puolesta.

Itse aiheet eivät ole jatkokeskustelua juurikaan herättäneet, mutta sitä on ihmetelty, miksi perussuomalaisten eduskuntavaaliehdokas Uudeltamaalta kirjoittelee tamperelaiselle opiskelijafoorumille.

"Täytyy olla aktiivinen, että tulee nimi esiin. Vain kirjoittamalla voi vaikuttaa", Vaskela vastaa.

Oman määritelmänsä mukaan Vaskela on ehtinyt vaikuttaa jo paljonkin. Hänellä on omat nettisivut ja yksitoista blogia, joiden lisäksi hän kirjoittaa ainakin 37 eri nettifoorumille. Aina aluksi hän tarjoaa kirjoituksiaan eri sanomalehdille, ja monet niitä ovat kuulemma julkaisseetkin.

"Odotan ensin, että ne ovat uutisia, ja vasta sen jälkeen julkaisen ne netissä."

Esimerkiksi Kouvolan Sanomat tai Jyväskylässä ilmestyvä Keskisuomalainenkin voivatVaskelan mukaan olla kansanedustajaehdokkaalle arvokkaita vaikutusmahdollisuuksia, sillä monella uusimaalaisella on mökki Keski- tai Kaakkois-Suomessa, jossa he myös lukevat paikallisia lehtiä. Jos kirjoitukset ovatkin yleensä joka foorumilla samoja, niin on Vaskelan nimimerkkikin.

"Se on viite niille, jotka surffaavat eri foorumeilla, jos ei halua lukea samaa juttua moneen kertaan."

Foorumeille ja yleisönosastoille kirjoittaminen ovat myös ainoita tapoja tavoittaa suuria ihmismääriä, jos vaalibudjetti pyörii tuhannen euron paikkeilla.

Vaskela aikoo pysyä vuorovaikutuksessa äänestäjiensä kanssa myös eduskunnassa, jos hänet sinne valitaan. Suunnitteilla on muun muassa suora web-kamera -yhteys täysistunnoista.

Tuomo Tamminen

| More

LUKIJOIDEN KOMMENTIT (0)

Kommentointi on suljettu arkistosivulla.

Täytä kaikki lomakkeen kohdat.Tampereen ylioppilaslehti Aviisi | Yliopistonkatu 60 A, 33100 Tampere | puh. 050-36 12 853
Sivujen ulkoasu: Seppo Honkanen


Aviisi Facebookissa
Aviisi Twitterissä
Tampereen yliopisto