Tämä on arkistosivu.
Voit siirtyä Aviisin uudelle sivustolle tästä.
Hae Aviisin arkistosta.
 

Irtosuhteita: Hannun jortikka vai Jorman hanikka

Saako hassuille peniksille nauraa? Uuden tuttavuuden vetskaria avatessa aina hieman jännittää, millainen heijari sieltä ponnahtaa (tai ajoittain lerpsahtaa, ikävä kyllä). Joskus peniksellä tuntuu olevan enemmän luonnetta kuin sen kantajalla.

Erikoisten penisten priimaa ovat kierot tai osoittelevat kikulit. Mieleen muistuu eräskin rakennusalan ammattilainen. Suhde oli kehittynyt sille tasolle, että oli aika vaihtaa häpykarvoja. Tällä kertaa kyseessä oli terhakka tapaus, jorma viipotti innokkaassa tanassa, hikipisarat päälaella kihelmöiden - todellinen kiihkokisojen Ki(r)vesniemi.

Elimen asento oli poikkeuksellisen mieleen jäävä: hiihtomaailmastakin tuttu 45 asteen sivukeno kohti oikeaa reittä. Ja kun kumipuku oli ujutettu päälle, oltiin jo Lahden maailmankisojen tasolla, hormonit jylläten maaliviivaa kohti sutimassa.

Oma lukunsa ovat äärikokojen hepit. Erityisen pienet prinssinakit herättävät usein molemminpuolista turhautumista, sillä patonki metrotunnelissa -efekti harvoin tuottaa tarvittavaa tyydytystä. Pienten penisten kantajissa on kuitenkin se hyvä puoli, että he usein kompensoivat penetraatiotunteen puutetta runsaalla suuseksillä. Itse suhtaudun erityisen lämpimästi suurikokoisiin peniksiin, mutta jormallakin on rajansa. Ei liene miehenkään mieleen, jos purppurapääsoturista jää kolmasosa ulkopuolelle, vaikka ns. pohjakosketus on jo tapahtunut.

Maiden ja uskontojen väliset erot aiheuttavat joskus kommelluksia myös alapääosastolla. Teksasilainen ystäväni on erityisen hämmentynyt eurooppalaisten miesten peniksistä, hän kun on tottunut ympärileikattuihin kumppaneihin. Innokas ystäväni uteli minulta, mitä tehdä "kaikella sillä ylimääräisellä iholla". Työstä sitä, ystävä hyvä, työstä sitä, neuvoin.

Omalla kohdallani tenkkapoo on tullut vastaan toisesta suunnasta: kuinka käsitellä ympärileikattua jormaa? Perinteinen paistinpannuote tuntuu olevan liian väkivaltainen. Toisaalta, huputon heppi lienee tottuneempi jatkuvaan kitkaan kuin hupullinen kollegansa. Dick dilemma, kuten jenkkiystäväni sanoisi.

Oi aikoja, oi peniksiä. Tehtäväänsä innokkaasti paneutuen nämä seksimetsän herkkutatit jaksavat tuottaa iloa elämäämme. Nauttikaamme tästä.

Kaino Suttura

Kahden viikon päästä tällä palstalla jälleen Armas Kaiho.

| More

LUKIJOIDEN KOMMENTIT (0)

Kommentointi on suljettu arkistosivulla.

Täytä kaikki lomakkeen kohdat.Tampereen ylioppilaslehti Aviisi | Yliopistonkatu 60 A, 33100 Tampere | puh. 050-36 12 853
Sivujen ulkoasu: Seppo Honkanen


Aviisi Facebookissa
Aviisi Twitterissä
Tampereen yliopisto