Tämä on arkistosivu.
Voit siirtyä Aviisin uudelle sivustolle tästä.
Hae Aviisin arkistosta.
 

Tamyn muusikkopankkiin mahtuu artisti kuin artisti


Tamy avaa muusikoille, bändeille ja tapahtumajärjestäjille tarkoitetun muusikkopankin. Tietokannan yleishyödyllinen päämäärä on auttaa artisteja ja tapahtumajärjestäjiä löytämään toisensa helpommin.

Bändin, orkesterin tai vaikkapa trubaduurin voi ilmoittaa pankkiin, josta kiinnostuneet voivat sen palkata Tamyyn tai yliopistoon liittyviin tilaisuuksiin tarpeiden mukaan.

Muusikkopankista voivat tapahtumien järjestäjät löytää esiintyjiä niin ainejärjestöbileisiin kuin yliopiston teemaviikollekin. Bändin määrittelemä palkkiohaarukka helpottaa budjetille sopivan esiintyjän löytämistä.

Muusikkopankkia ylläpitää Tamyn kulttuurisihteeri Sami Kainulainen.

"Toivottavaa tietysti olisi, että bändillä olisi jokin kytkös yliopistoon, mutta jos joku ulkopuolinen haluaa välttämättä bändinsä tänne ilmoittaa, en näe sitä ongelmana", Kainulainen pohtii.

Kainulaisen mukaan oikeastaan kuka tahansa voi ilmoittaa itsensä tai bändinsä muusikkopankkiin.

"Käytännössä pankkiin liittyminen tarkoittaa sitä, että Tamyn kautta on mahdollista lukea perustietoja kokoonpanosta, musiikkityylistä ja keikkapalkkioista ja halutessaan ottaa yhteyttä orkesteriin. Kaikki musiikkityylit ovat luonnollisesti tervetulleita."

Nettiin muusikkopankki siirtynee tulevaisuudessa, kun asiasta kiinnostuneita saadaan kerättyä tarpeeksi. Toistaiseksi ryntäystä ei ole ollut.

Musiikkia muusikkopankkiin ei Kainulaisen mukaan vielä toistaiseksi voi lisätä.

"Ainakaan vielä meillä ei ole siihen sopivaa järjestelmää."

Asiasta kiinnostuneiden toivotaan ottavan yhteyttä Sami Kainulaiseen, joko pistäytymällä kulttuurisihteerin toimistossa Tamylla tai sähköpostitse osoitteeseen kulttuurisihteeri.tamy@uta.fi.

"Erittäin mielelläni annan lisätietoja aiheesta kiinnostuneille", Kainulainen kannustaa.


Jantso Jokelin

| More

LUKIJOIDEN KOMMENTIT (0)

Kommentointi on suljettu arkistosivulla.

Täytä kaikki lomakkeen kohdat.Tampereen ylioppilaslehti Aviisi | Yliopistonkatu 60 A, 33100 Tampere | puh. 050-36 12 853
Sivujen ulkoasu: Seppo Honkanen


Aviisi Facebookissa
Aviisi Twitterissä
Tampereen yliopisto