Tämä on arkistosivu.
Voit siirtyä Aviisin uudelle sivustolle tästä.
Hae Aviisin arkistosta.
 

Askarrellen onneen

Testipariskunta arvioi Tee itse seksilelusi -kirjan ohjeista houkuttelevimmat

Tee itse seksilelusi -kirjassa on 50 erilaista ohjetta seksilelujen askartelemiseen. Kirjasta löytyy ohjeita niin naisille, miehille kuin pariskunnillekin. Ohjeet on luokiteltu vaikeusasteen mukaan. Osasta ohjeista selviää tavallisella jääkaapin varustuksella, osaan tarvitaan porakone tai virkkaustaitoa. Kirjassa on otettu huomioon myös naisparien ja S/M-leikeistä tykkäävien erityistarpeet.


Hierontaöljy

8 ruokalusikalliseen ruokaöljyä sekoitetaan muutama tippa eteerisiä öljyjä.

Arvio: Jääkaapista löytyvään oliivi/rypsiöljyyn on helppo sekoittaa tuoksulyhdyissä käytettäviä tuoksuöljyjä. Kun hierontaöljyn sekoittaa itse, ei ainakaan tule liian voimakkaan hajuista. Öljy levittyy hyvin iholle ja saa hartioiden ja selän hieronnan tuntumaan luksukselta. Öljy lämmittyy nopeasti käsissä sopivan lämpöiseksi. Sitä ei voi niellä, kuten monia seksikaupasta ostettuja öljyjä voi.

Hinta: eteerisiä öljyjä saatavissa 2,50 eurolla, öljy jääkaapista

Hinta seksikaupassa: noin 10 euroa


Suklainen ihomaali

Yhtä paljon voita ja suklaata sekoitetaan kuumina keskenään. Sivellään iholle ja nuollaan pois.

Arvio: Suklaan jatkaminen voilla on laihduttajan painajainen! Todennäköisesti seksiliikkeidenkin ihomaaleissa on paljon kaloreita, mutta rasvan määrää ei ainakaan ole itse näkemässä. Korvasimme voin margariinilla ja vähensimme margariinin määrää. Maali ei levittynyt kunnolla iholle, eikä lähtenyt nuollen pois, vaan vasta imemällä. Jouduimme lisäämään seokseen kesken kaiken lisää rasvaa, mikä lässäytti tunnelman. Ohjeen mukaisella annostuksella maali levittyi ja lähti nuolemalla iholta. Maku oli liian makea, mikä olisi parantunut varmaan vaihtamalla suklaamerkkiä. Seksiliikkeen ihomaalia voi levittää myös naisen limakalvoille, mutta normaalia sokeria sisältävällä kotikeitoksella hiivatulehduksen pelossa sama ei onnistu. Myös lakanat likaantuvat ihomaalileikeissä.

Hinta: pieni suklaalevy kaupasta noin 1,50 euroa, margariini jääkaapista

Hinta seksikaupassa: noin 8 euroa


Sähkösauva

Käynnissä olevan harjan harjasten selkäpuolella hierotaan klitorista, varren voi työntää sisään.

Arvio: Toimii! Sähköhammasharjan käyttöohjeissa pitäisi lukea tästä nautinnollisemmasta käyttötavasta. Hammasharjassa on erittäin voimakas vibra, ja harjan normaalisti käyttämätön puoli on melko helposti puhdistettavissa käyttöjen välissä. Kahvapuolta ei tee mieli työntää sisään, sillä sen reunat ovat kulmikkaat, eikä pyöristetyt. Se ei tosin haittaa, sillä toinen pää harjasta vie nopeasti huipulle.

Hinta: hammasharja vessasta tai 20 eurosta ylöspäin kaupasta

Hinta seksikaupassa: klitoriskiihotin tai klitoriskiihotinsauva noin 8-50 euroa


Hieromapallo

Ilmapallo täytetään lämpimällä vedellä, liukastetaan ja hierotaan klitorista vasten.

Arvio: Ilmapallon suu on hiukan hankala saada ylettymään hanan ympäri, jotta vesi menee kunnolla sisään. Lavuaarini ei ole kovin syvä, joten en saa täytettyä palloa aivan täyteen, vaan siihen jää nänninnäköinen löysä uloke päähän. Pallon kyljen hierominen klitorista vasten ei tunnu oikein miltään, joten meinaan jo luovuttaa. Hetken ähertämisen jälkeen uloke osuu klitorikseen. Pallon nänni tuntuu yllättävän paljon kielen päältä. Ei ollenkaan huono.

Hinta: ilmapallopussi 2 euroa

Hinta seksikaupassa: kielenpehmeä lelu noin 20-30 euroa


Hedelmälihavako

Vesimeloniin kaiverretaan peniksen mentävä kolo ja se lämmitetään.

Arvio: Kolon kaivertaminen osoittautui yllättävän vaikeaksi puuhaksi. Vaikka olin mitannut elimeni ympärysmitan tarkasti, aukko tuntui aluksi liian ahtaalta. Kaiversin lusikalla lisää, mutta tällä kertaa aukosta tuli aavistuksen verran liian iso. Kokonaisen melonin tunkeminen mikroaaltouuniin ei käynyt käden käänteessä. Oikeaa lämpötilaa oli vaikea saavuttaa.

Ohjeen mukaan melonia olisi täytynyt käyttää mikrossa puolisen minuuttia. Useiden minuuttien lämmityksen jälkeen meloni ei kuitenkaan ollut lämmin muualta kuin kuoresta. Lopputulos oli haalea, liian väljä kolo, jonka askartelu oli pelkkää haluja vievää säätämistä. Asiaa olisi varmaankin tosin auttanut, jos olisin lukenut ohjeen huolellisemmin ja käyttänyt huomattavasti pienempää melonilajiketta hunajamelonia. Toinen vaihtoehto olisi ollut vesimelonin puolikas, johon olisi pitänyt kaivertaa kolo hedelmälihaan, ei kuoren läpi.

Hinta: vesimeloni noin 8 euroa, puolikas 4 euroa

Hinta seksikaupassa: tekoemätin noin 20-130 euroa


Kuplamuovi-imuke

Kuplamuovipala kierretään peniksen ympärille kuplapuoli sisäänpäin, liukastetaan.

Arvio: Melonin kanssa tapahtuneen huolimattomuuteni johdosta tutustuin kuplamuovi-imukkeen käyttöohjeisiin äärimmäisellä huolellisuudella. Tästä huolimatta en saanut odottamaani nautintoa. Leikkasin kuplamuovista penikseni täyttä kokoa vastaavan palan. Kiersin pyyhkeen liukuvoiteella käsitellyn kuplamuovin ympärille. Tein kaikki täsmälleen, kuten ohjeissa neuvottiin.

Ohjeiden mukaan satojen kuplien hyväilyn olisi pitänyt hieroa ja helliä minut ihanaan päätökseen. Näin ei käynyt. Puolen minuutin jyystämisen jälkeen lopetin, koska elimeni oli kutistunut juhlakunnosta lepotilaan. Kuplamuovi ei suoraan sanoen tuntunut yhtään miltään.

Hinta: kuplamuovia saa pakkauslaatikoista ilmaiseksi

Hinta seksikaupassa: suihinottosimulaattori noin 15-30 euroa


Lähde: Matt Pagett: Tee itse seksilelusi.Schildts KustannusSeksilelut innostavat


Seksileluja käyttää 38 prosenttia pohjoismaisen seksivälinekyselyn vastaajista. Jopa neljä viidestä 20-45-vuotiaasta suomalaisesta on valmis kokeilemaan seksilelua. Suomen innokkaimpia seksivälineiden käyttäjiä ovat 20-29-vuotiaat.

Naiset ovat jonkin verran miehiä aktiivisempia. Naisista 94 prosenttia ja miehistä 88 prosenttia toteaa saavansa lisää mielihyvää välineiden käytöllä.

Neljännes suomalaisista käyttää välineitä ainakin joskus yksin ollessaan. Suomalaiset arvioivat leikkivänsä leluilla tyypillisimmillään muutaman kerran kuukaudessa.

Keskimäärin kolmasosan mielestä seksilelun ostaminen on kiusallista. Yksi ratkaisu tähän ongelmaan on tehdä lelut itse.

Viimevuotiseen nettitutkimukseen Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa vastasi vajaat 4 100 ihmistä, joista valtaosa on avioliitossa tai avoliitossa. Sinkkuja oli niukka neljännes vastaajista.

| More

LUKIJOIDEN KOMMENTIT (1)

Kommentointi on suljettu arkistosivulla.

Täytä kaikki lomakkeen kohdat.
  1. Rectagram (24.02.09, kello 17:14)

    Walter de Camp on todennäköisesti jo kertonut kaiken tyhjentävästi tästä aiheesta City-lehdessä sinä aikana, kun hän piti siellä omaa "selibaattipäiväkirjaansa". Walterin ohjeet olivat sitä paitsi pätevämpiä ja silleen. Tavoittaako Aviisi todella näin monta run**aria? Tietääkö YTHS tästä? Kuinka kauan kestää saada aika r-terapeutille? "Keskimäärin 1/3 mielestä s-lelun ostaminen on kiusallista. Yksi ratkaisu tähän ongelmaan on tehdä lelut itse." "Isi, mitä sä teet? - Pehmennän kurkkua uunissa, jotta pääsen jyystämään sitä." "Voiko sitä syödä? - Ei." Seisake 69 rather any day.
Tampereen ylioppilaslehti Aviisi | Yliopistonkatu 60 A, 33100 Tampere | puh. 050-36 12 853
Sivujen ulkoasu: Seppo Honkanen


Aviisi Facebookissa
Aviisi Twitterissä
Tampereen yliopisto