Tämä on arkistosivu.
Voit siirtyä Aviisin uudelle sivustolle tästä.
Hae Aviisin arkistosta.
 

Karttu lensi Hervannassa

44. Akateemisen kyykän MM-kisa houkutteli tuhansia


Hervantaan on pakattuna muutama tuhat teekkaria, pari tuhatta litraa viinaa ja reilut sata kenttää kyykkää. Musiikkina soi vaihtoehtoisesti Iron Maiden 80-luvulta tai 90-luvun eurotekno.

Mitäs tämä kyykkä nyt sitten on? Ristisiitos keilausta ja mölkkyä, kai? Ylipaisuneella pesäpallomailalla huidotaan vaivalla asetellut kyykät nurin ja pois pelialueelta. Sitten ne taas vaivalla asetellaan takaisin ja viskotaan jälleen kumoon.

Vaan kylläpä heittoväline karttu lentää kovaa. Ainakin, jos kysytään kaikilta niiltä jalkapöydiltä, joihin metrin pituinen puutukki singahtaa maakimmokkeen kautta. Katsojat pakkautuneina aivan pelialueen rajoille, eikä heittosuunta aina löydä kyykille. Ihme ja kumma, ettei paikalta ole koko päivän aikana kuljeteltu kuin muutamia ambulanssilla lasarettiin.


Huippujännittävässä finaalissa kyykkiä parhaiten nöyryytti KyykkälegendaAkkasenMuistolle -joukkue Lappeenrannasta. Tuskaa tamperelaisten iltaan aiheutti finaalissa edustanut kaupungin oma joukkue, DDR:n naisvoimistelijat, joka joutui nielemään kakkossijan karvaan kunnian.

Seppo Kärki,
teksti ja kuva
| More

LUKIJOIDEN KOMMENTIT (1)

Kommentointi on suljettu arkistosivulla.

Täytä kaikki lomakkeen kohdat.
  1. tyttö69 (20.02.09, kello 5:34)

    Mahtaako tuo vaalea viikinkikarju olla vapaalla jalalla?
    Roarr!
Tampereen ylioppilaslehti Aviisi | Yliopistonkatu 60 A, 33100 Tampere | puh. 050-36 12 853
Sivujen ulkoasu: Seppo Honkanen


Aviisi Facebookissa
Aviisi Twitterissä
Tampereen yliopisto