Tämä on arkistosivu.
Voit siirtyä Aviisin uudelle sivustolle tästä.
Hae Aviisin arkistosta.
 

Luentotöherryksiä Päätalon seinällä

Ulla Kaupin töherrys sai tuomaristolta kunniamaininnan.
Ulla Kaupin töherrys sai tuomaristolta kunniamaininnan.

Toista kertaa järjestetyssä luentotöherryskilpailussa kerättiin lehtiöiden laitoihin piirreltyjä taideteoksia. Kilpailun suosio oli viime vuoteen verrattuna huikea.

"Tuomaristo yllättyi kovasta tasosta. Nämä töherrykset osoittavat, että yliopistossamme on piilossa monia taiteellisia lahjakkuuksia", kehuu töherryskisan organisoinut Aki Luoto.

Pitkällisen harkinnan jälkeen tuomaristo päätyi valitsemaan voittajaksi Siina Raskullan, joka osallistui kilpailuun useilla upeilla töherryksillä. Hänet Tamyn kulttuurijaosto palkitsee uusilla töherrysvälineillä ja teatterilahjakortilla.

"Kyllä huomasi, että luennoilla on keskitytty töhertämään. Tässä kisassa ei millään ruudun värittelyllä pärjännyt", Luoto toteaa.

Hän kertoo töhertelevänsä innokkaasti myös itse, mutta ei voinut valitettavasti osallistua kilpailuun, sillä tuomaristo joutui jääväämään itsensä. Luentotöherryksistä koottu näyttely on nähtävillä Päätalon kakkoskerroksen juhlasalin seinustalla.

A5

| More

LUKIJOIDEN KOMMENTIT (0)

Kommentointi on suljettu arkistosivulla.

Täytä kaikki lomakkeen kohdat.Tampereen ylioppilaslehti Aviisi | Yliopistonkatu 60 A, 33100 Tampere | puh. 050-36 12 853
Sivujen ulkoasu: Seppo Honkanen


Aviisi Facebookissa
Aviisi Twitterissä
Tampereen yliopisto