Tämä on arkistosivu.
Voit siirtyä Aviisin uudelle sivustolle tästä.
Hae Aviisin arkistosta.
 

Tamyn muuttosuunnitelmat ovat vielä kesken

Jos Tamy muuttaa Yo-talolta Atalpaan, kuvassa näkyvästä käytävästä  tulee ylioppilaskunnan uusi sydän. Toistaiseksi kasvatustieteilijöiden käytössä olevia tiloja esittelevät  suunnittelija Outi Stüber ja lehtori Tuula Pantzar. ”On tämä sentään avokonttoriin verrattuna mukava”, sanoo Pantzar. ”Oma huone ja vessa käytävällä”, nauraa Stüber.
Jos Tamy muuttaa Yo-talolta Atalpaan, kuvassa näkyvästä käytävästä tulee ylioppilaskunnan uusi sydän. Toistaiseksi kasvatustieteilijöiden käytössä olevia tiloja esittelevät suunnittelija Outi Stüber ja lehtori Tuula Pantzar. ”On tämä sentään avokonttoriin verrattuna mukava”, sanoo Pantzar. ”Oma huone ja vessa käytävällä”, nauraa Stüber.

Ylioppilaskunta pohtii muuttoa Yo-talon kakkoskerroksesta kampusalueelle. Yliopisto on tarjonnut Tamyn vuokrattaviksi 486 neliön tiloja Atalpasta. Toistaiseksi tiloissa työskentelee kasvatustieteiden yksikön henkilökuntaa.

"Jos yliopiston omat tilajärjestelyt toteutuvat, Tamy voisi muuttaa tiloihin elokuun lopussa tai syyskuun alussa", kertoo tilapalvelupäällikkö Taina Vimpari.

"Se on ylioppilaskunnan toiminnan kannalta todella huono ajankohta", miettii Tamyn pääsihteeri Kati Rajala.

"Atalpasta tarjottujen tilojen vuosivuokra on yliopiston hinnoittelun mukaan noin 120 000 euroa", Rajala kertoo. "Sellaista hintaa Tamyn ei kannata maksaa."

Ylioppilastalon nykyiset toimitilat maksavat Tamylle vajaat 30 000 euroa vuodessa. Tamy neuvottelee yliopiston kanssa mahdollisesta vuokra-alennuksesta.

"Pallo on nyt ojennettu rehtoraatille. Mitään päätöksiä ei tehdä, ennen kuin tiedossa ovat tilat ja niiden lopullinen hinta", puheenjohtaja Veera Kaleva rauhoittelee.

"Jos pitää veikata muuton ajankohtaa, Tamy muuttaa kesällä 2013", sanoo Rajala.
Seppo Honkanen

| More

LUKIJOIDEN KOMMENTIT (0)

Kommentointi on suljettu arkistosivulla.

Täytä kaikki lomakkeen kohdat.Tampereen ylioppilaslehti Aviisi | Yliopistonkatu 60 A, 33100 Tampere | puh. 050-36 12 853
Sivujen ulkoasu: Seppo Honkanen


Aviisi Facebookissa
Aviisi Twitterissä
Tampereen yliopisto