Tämä on arkistosivu.
Voit siirtyä Aviisin uudelle sivustolle tästä.
Hae Aviisin arkistosta.
 

Mitä vittua? Uusittiinko Atalpan kuntosalilaitteet oikeasti?

Atalpan pitkäksi venähtäneen remontin yhteydessä mainostettiin, että Atalpan kuntosalille hankitaan uusia laitteita 100 000 eurolla. Opiskelijoilta Aviisille tulleen palautteen mukaan uusia laitteita ei kuitenkaan ole hankittu.Atalpa Oy:n toimitusjohtaja Pekka Markkula, onko kuntosalille hankittu uusia laitteita?

Kyllähän sinne on hankittu merkittävä määrä uusia laitteita. Nehän ovat olleet periaatteessa jo odottamassa, tässä tuli tämä viivästys remonttiin ja hankinnat oli jo aikaisemmin tehty.Tavoitteena oli Aviisin 5/2010 mukaan "nykyaikaiset vaatimukset täyttävä kuntosalimaailma". Onko tämä mielestänne toteutunut?

Uskoisin, että tilat ovat ihan eri tasoa kuin ennen ilmastoinnin uusinnan ja uusien laitehankintojen myötä. Ulkopuolisen konsultin toimesta on määritelty uusi laitekanta ja tehty investoinnit. Siinä mielessä kriteerit ovat täyttyneet.Onko uudistukset tehty käyttäjien toiveiden mukaisesti?

Näin uskon ja toivon. Ne on tehty vastaamaan tämän päivän tarpeisiin ulkopuolisen asiantuntijan ohjeiden mukaan.

Olen käynyt katsomassa paikalla ja todennut, että laitteet ovat saapuneet. Uudet saunat ja kylpyhuoneet ovat viimeisen päälle. Voisi sanoa, että kokonaisuus on varmasti huomattavasti parempi kuin ennen remonttia.Atalpan vastaanottosihteeri Sanna-Mari Leppäniemi, ovatko kaikki laitteet Atalpan kuntosalilla uusia?

Siellä on kaksi vuonna 2006 hankittua laitetta, muuten kaikki ovat uusia. Vanhoihin laitteisiin on tehty huoltoja ja verhoilut ovat uudet.Aviisille on tullut palautetta useammalta opiskelijalta siitä, että kuntosalin laitteita ei ole uusittu. Mistä tämä voisi johtua?

En osaa sanoa, mistä se johtuu. Siellä on kuitenkin 220 neliömetriä lisätilaa ja täysin uudet laitteet. Toinen sali on täysin uusi tila. Toki vanha vapaitten painojen puoli on yhä vanhassa paikassa. Sinnekin on tulossa uusi kyykkyhäkki, levypainoja ja levytangot. Ei sille puolelle ole niin toiveitakaan ollut.Samuli Huttunen

| More

LUKIJOIDEN KOMMENTIT (0)

Kommentointi on suljettu arkistosivulla.

Täytä kaikki lomakkeen kohdat.Tampereen ylioppilaslehti Aviisi | Yliopistonkatu 60 A, 33100 Tampere | puh. 050-36 12 853
Sivujen ulkoasu: Seppo Honkanen


Aviisi Facebookissa
Aviisi Twitterissä
Tampereen yliopisto