Tämä on arkistosivu.
Voit siirtyä Aviisin uudelle sivustolle tästä.
Hae Aviisin arkistosta.
 

Näin on! Sinustako kopoguru?

Koulutuspolitiikalla on kuulemma heikko maine. Tuo jalo edunvalvonnan ala näyttäytyy monille suurena ja tuntemattomana. Koulutuspolitiikasta tietävät ehkä korkeintaan ainejärjestöjen kopot ja ne hallopedeiksi kutsuttavat olennot, joita kukaan riviopiskelija ei ole koskaan nähnyt.

Uskallan kuitenkin väittää, että juuri sinä, rakas Tampereen yliopiston opiskelija, olet pätevä koulutuspoliittinen toimija - tai vähintäänkin erittäin potentiaalinen sellainen. Etkö muka usko?

Oletko koskaan tuskaillut heikkotasoisella luentosarjalla ja miettinyt, miten paljon paremmin kurssin olisi voinut suorittaa ryhmätyöskentelyä lisäämällä? Muistatko valittaneesi kurssikirjoista kaverille kahvikupin, kaljatuopin tai lounaan äärellä?

Oletko joskus tentti-ilmoittautumisen unohdettuasi toivonut, että kurssin voisi tenttiä joustavammin esimerkiksi sähköisenä? Oletko koskaan kaivannut tutkintoosi lisää työelämätaitoja, kansainvälistymistä, tutkimuksen teon harjoittelua tai jotain ihan muuta?

Jos vastasit yhteenkään näistä “kyllä", onneksi olkoon - sinulla on mielipide koulutuspoliittisesta kysymyksestä! Juuri tällaisiin asioihin kaivataan mielipiteitä tänä vuonna, kun vuosien 2015-17 opintosuunnitelmat luodaan. Kerro siis rohkeasti näkemyksesi vaikka ainejärjestösi kopovastaavalle ja tee koulutuspolitiikkaa! Kopo ei pure, kokeile vaikka!

Nelli Manninen

| More

LUKIJOIDEN KOMMENTIT (0)

Kommentointi on suljettu arkistosivulla.

Täytä kaikki lomakkeen kohdat.Tampereen ylioppilaslehti Aviisi | Yliopistonkatu 60 A, 33100 Tampere | puh. 050-36 12 853
Sivujen ulkoasu: Seppo Honkanen


Aviisi Facebookissa
Aviisi Twitterissä
Tampereen yliopisto