Tämä on arkistosivu.
Voit siirtyä Aviisin uudelle sivustolle tästä.
Hae Aviisin arkistosta.
 

Ravintolat: Salaattia yliopiston kulmilla

Pinnin Helmen salaatti
Pinnin Helmen neljän täytteen salaatti ei ollut mikään mini.


Mainoskyltti Pinninkadulla Linna-kirjastoa vastapäätä houkuttelee kokoamaan salaattiateriaa Pinnin Helmeen: hinnat alkaen 5,20 euroa. Kyltti saa kokeilemaan paikkaa kevyemmälläkin kukkarolla.

Sisällä paljastuu, että vitosella irtoaa vain minisalaatti mukaan. Paikan päällä nautittuna salaatin, kurkun ja tomaatin ja kaksi valinnaista täytettä sisältävän minisalaatin hinta on 5,80. Kurniva vatsa yhdistettynä mini-sanaan salaatin nimessä saa katsomaan muita vaihtoehtoja. Päädyn syömään 8,50 euron salaattiannoksen neljällä vapaavalintaisella täytteellä.

Valinnanvara on muhkea, sillä annokseensa saa poimia täytteet yli 20 vaihtoehdosta. Tilaan jäävuorisalaattikeon päälle lohta, mozzarellakuulia, aurinkokuivattua tomaattia ja cashew-pähkinää. Salaatinkastikevaihtoehtoja on useita, mutta lisään salaattiini öljyä ja balsamicoa sekä suolaa ja mustapippuria kassan vieressä sijaitsevasta maustepisteestä.

Ainekset ovat perustavaraa. Runsaalla ruokailijamäärällä ne pysyvät tuoreina. Sama pätee kahviin. Omatekoiset sämpylät ovat herkullisia ja tuovat ateriaan lisän, jonka tämän hintainen salaatti vähintään vaatii ollakseen kohtuullinen.

Aino Heikkonen
| More

LUKIJOIDEN KOMMENTIT (0)

Kommentointi on suljettu arkistosivulla.

Täytä kaikki lomakkeen kohdat.Tampereen ylioppilaslehti Aviisi | Yliopistonkatu 60 A, 33100 Tampere | puh. 050-36 12 853
Sivujen ulkoasu: Seppo Honkanen


Aviisi Facebookissa
Aviisi Twitterissä
Tampereen yliopisto