Tämä on arkistosivu.
Voit siirtyä Aviisin uudelle sivustolle tästä.
Hae Aviisin arkistosta.
 

Nokkapokkaa

Viime edarissa oli hauskaa. Siellä suorastaan hassuteltiin: hallitus oli pukeutunut pikkutakkeihin (jatkona edellisen edarin yo-lakkihupsutteluun), pääsihteeri kehotti Tamyn jäseniä YTHS:n johtavan lääkärin tutkimustulosten linjan mukaisesti varhaiseen lapsentekoon ja kaksi edaattoria päätyi kertomaan keskimääräisen baari-iltansa kulut. Porvarivihreä muuten käyttää yhteen iltaan summan, joka vastaa jatkotutkinto-opiskelijan tulevaa jäsenmaksua, Puhuvalla Humanistilla sama raha riittää jopa kolmeen baaritteluun. Tunnelma oli suorastaan lämminhenkinen!


Allia kuitenkin huolestuttaa kovasti - kokouksen loppua kohden salissa istui enää nipin napin kaksi kolmasosaa edustajiston täydestä kokoonpanosta. Kuluvaa vaalikautta ovat leimanneet erityisen harmilliset tapaukset, joissa edaattoreita on jouduttu erottamaan edustajistosta heidän oltuaan ilmoittamatta poissa liian monesta peräkkäisestä kokouksesta. Eroihin johtanut seikka mainitaan toki niin johtosäännöissä kuin edustajiston koulutuksessakin. Ovatko säännöt siis jääneet lukematta ja koulutukset käymättä - ja missä luuhaavat varaedustajat?


Alli Nokka

| More

LUKIJOIDEN KOMMENTIT (1)

Kommentointi on suljettu arkistosivulla.

Täytä kaikki lomakkeen kohdat.
  1. Nimimerkki (05.03.09, kello 16:51)

    Nokan mainitsemasta syystä on kyllä tällä vaalikaudella saanut edarista kenkää tasan yksi edaattori eli Tasyn Joonas Lepistö. Minkähän tiedon varassa kolumnistimme taas on? Sitten on tietysti valmistumis- ym. eroamisia, kuten aina.

    Tämä ei sinänsä ole ensimmäinen edustajisto, jossa kauden puolivälin jälkeen päätösvaltaisuuden pitäminen alkaa välillä huolestuttaa. Se on tyhmää. Aviisi voisi tarjota vähän keppiä ja porkkanaa raportoimalla syksyllä, mitkä ryhmät ovat edustaneet tunnollisimmin ja ketkä edaattorit ovat olleet ahkerimmin pois ja ketkä paikalla (huomioiden toki opiskelijavaihdon, sairauden ja vastaavat syyt).
Tampereen ylioppilaslehti Aviisi | Yliopistonkatu 60 A, 33100 Tampere | puh. 050-36 12 853
Sivujen ulkoasu: Seppo Honkanen


Aviisi Facebookissa
Aviisi Twitterissä
Tampereen yliopisto