Tämä on arkistosivu.
Voit siirtyä Aviisin uudelle sivustolle tästä.
Hae Aviisin arkistosta.
 

Hyvästi Tamy!

On harmi, että jatko-opiskelijat eivät enää voisi käyttää YTHS:n palveluja. Sosiaalietuutena se on korvaamaton.

Minä olen ollut mm. pienemmällä apurahalla, kuin mitä Aviisin jutussa kirjoitettiin minimiksi. Rahoitus voi välillä myös katketa, ja jatko-opiskelijakin voi rahoittaa opintojaan opintotuella...

En usko, että kovin moni jatko-opiskelija maksaa jäsenmaksuaan tämän päätöksen jälkeen, ateria-alennuskin on aika minimaalinen, muita hyödyllisiä palveluja ei tule äkkiseltään mieleen. Aviisinkin saa ilmaiseksi.


Onkohan tätä asiaa nyt laskeskeltu loppuun saakka? Eikö YTHS:llä ole saatavilla tilastotietoa, kuinka moni jatko-opiskelija palveluja käyttää — onko niiden kustannus suurempi kuin jatko-opiskelijoiden maksama maksu? En ymmärtänyt Aviisin jutussa ollutta perustelua jonojen lyhentymisestä. Tukimmeko me jatko-opiskelijat erityisesti YTHS:n jonotusjärjestelmää?

Sekin perustelu minusta ontuu, että suurin osa jatko-opiskelijoista on kuitenkin työterveyden piirissä. Se on pikemminkin perustelu sille, että jatko-opiskelijoiden jäsenmaksu kannattaa ottaa vastaan! Kyllä minä ainakin menen mieluummin työterveysasemalle, silloin kun se työsuhde-etuihin kuuluu. En edes tiedä, onko suurin osa jäsenmaksun maksavista jatko-opiskelijoista työ- tai virkasuhteessa, epäilen.

Kiitos kuitenkin yhteisistä vuosista, Tamy, ehkä vielä tapaamme, jos kaverisi YTHS joskus muuttaa mielensä.

Nina Nygren
ympäristöpolitiikan tutkija

| More

LUKIJOIDEN KOMMENTIT (0)

Kommentointi on suljettu arkistosivulla.

Täytä kaikki lomakkeen kohdat.Tampereen ylioppilaslehti Aviisi | Yliopistonkatu 60 A, 33100 Tampere | puh. 050-36 12 853
Sivujen ulkoasu: Seppo Honkanen


Aviisi Facebookissa
Aviisi Twitterissä
Tampereen yliopisto