Tämä on arkistosivu.
Voit siirtyä Aviisin uudelle sivustolle tästä.
Hae Aviisin arkistosta.
 

Nokan kopautus

Palaako?

Tamyn sääntöjen mukaan jaostot ovat hallituksen asettamia toimijoita. Niiden tarkoitus on keskustella, valmistella ja panna asioita toimeen. Jaostot eivät siis ole itsenäisiä toimijoita, vaan osa Tamyä. Kun jaostot tekevät jotain, on se myös koko Tamyn tekemää.

Miten siis on mahdollista, että Tamyn ympäristöjaosto on liittynyt Polttava kysymys- kampanjaan jo jonkin aikaa ennen kun Tamyssä tehtiin aiheesta päätöstä? Eli käytännössä Tamy oli jo liittynyt Polttava kysymys -kampanjaan ja hallituksessa, sekä edustajistossa käyty keskustelu olikin todellisuudessa siitä, pysytäänkö kampanjassa mukana.


Tamyssä on pitkään ollut tapana ottaa kantaa mitä moninaisempiin valtakunnallisiin asioihin, joista vain murto-osan eteen ollaan todella valmiita pistämään tikkua ristiin.

Todellinen vaikutustyö vaatii muutakin kuin nimen kirjoittamista kannattajalistaan. Kuulemme jatkuvasti, kuinka Tamyn henkilökunta on ylityöllistettyä ja miten Tamyn pitäisi keskittyä ylioppilaskunnan ydintoimintaan.

Polttava kysymys on valtakunnallinen vaikutuskampanja, joten sen pitäisi kuulua SYL:lle, ei Tamylle. Onko Tamy oikeasti valmis kuluttamaan työntekijöidensä aikaa ja talousvaikeuksissa olevan ylioppilaskunnan rahaa todellisen vaikutustyön aikaansaamiseksi, vai tuleeko Tamystä vain yksi nimi lisää toimettomien kannattajien listassa?


Alli Nokka

| More

LUKIJOIDEN KOMMENTIT (1)

Kommentointi on suljettu arkistosivulla.

Täytä kaikki lomakkeen kohdat.
 1. Meri Pukarinen (12.03.10, kello 13:56)

  Hyvä Alli Nokka,

  toivoisin voivani oikaista kirjoitukseesi muuten puuttumatta erään seikan. Kampanjamme linjana on, että pelkäksi nimeksi listaan ei pääse, vaan yhteistyön on oltava jotain lisää pelkkään nimellä kannattamiseen. Yhteistyön tarkemmista muodoista on sovittu kaikkien kumppaneiden kanssa erikseen. Huomautuksesi "toimettomien" kannattajien listasta ei siis pidä paikkaansa.

  Ystävällisin terveisin,

  Meri Pukarinen
  Polttava Kysymys -kampanjan koordinaattori
Tampereen ylioppilaslehti Aviisi | Yliopistonkatu 60 A, 33100 Tampere | puh. 050-36 12 853
Sivujen ulkoasu: Seppo Honkanen


Aviisi Facebookissa
Aviisi Twitterissä
Tampereen yliopisto