Tämä on arkistosivu.
Voit siirtyä Aviisin uudelle sivustolle tästä.
Hae Aviisin arkistosta.
 

Nokan kopautus: Alumneilta rahat pois!

Tamyn alumnitoimintaan on budjetoitu tälle vuodelle 2000 euroa. Aikaisemmin tällaista momenttia ei ole ollut, eikä sen synty ollut itsestäänselvä budjettiedarissakaan. Vaikuttimia alumnitouhuun lienee monia.

Onkohan alumnitoiminnan todellinen tarkoitus laajentaa Tamyn rahoituspohjaa yliopistojen tyyliin? Ulkopuolisia rahoittajia ylioppilaskunnalle suhdetoiminnalla? Alumnina Alli ainakin närkästyisi sellaisesta. Ja on jo närkästynyt varsinkin siitä, ettei ole saanut kutsua!


On aika välineellistävää juottaa ja syöttää alumneja rivijäsenten rahoilla ja odottaa heiltä vastineeksi rahaa silmät kiiluen. Tuotto-odotukset nimittäin paistavat aika ikävästi läpi joistakin Allin kuulemista alumnipuuhastelusta käydyistä keskusteluista. Toivottavasti rahojen kerjääminen ei ala ainakaan heti alussa, koska silloin se jäänee yritykseksi.

Kunpa odotukset eivät olisi liiallisia, sillä kyseessä lienee riskisijoitus. Sikäli toiminta on varmasti järkevää, että täytyy kalliille historiateokselle keksiä ostajakunta.Alli Nokka

Alli Nokka kiukuttelee edustajoston kulisseissa

| More

LUKIJOIDEN KOMMENTIT (0)

Kommentointi on suljettu arkistosivulla.

Täytä kaikki lomakkeen kohdat.Tampereen ylioppilaslehti Aviisi | Yliopistonkatu 60 A, 33100 Tampere | puh. 050-36 12 853
Sivujen ulkoasu: Seppo Honkanen


Aviisi Facebookissa
Aviisi Twitterissä
Tampereen yliopisto