Tämä on arkistosivu.
Voit siirtyä Aviisin uudelle sivustolle tästä.
Hae Aviisin arkistosta.
 

Mitä vittua? Asuuko yliopiston vessoissa salasuihkuttelija?

Linnan kurssikirjalukusalin miesten vessan ovessa lukee, ettei vessaa saa käyttää peseytymiseen, ja vielä englanniksi "toilet is not a shower". Aviisi kilautti tilapalvelupäällikkö Taina Vimparille selvittääkseen suihkukiellon arvoituksen.


Mikä on liiallista peseytymistä: saako esimerkiksi alapesusuihkua käyttää?

Totta kai bideesuihkua saa käyttää. Sitähän varten ne ovat. Mutta suihkutilaksi vessaa ei kuitenkaan ole tarkoitettu. Sehän kaikkien pitäisi sanomattakin ymmärtää.


Epäilläänkö, että joku kv-opiskelija on muuttanut lukusaliin?

En tiedä tällaisesta mitään. (Vimpari lupaa selvittää asian. Hetken kuluttua hän soittaa takaisin.) Joku henkilö kävi useamman kerran suihkussa vessassa. Siivoojat hermostuivat, kun kaikki paperit oli käytetty ja lattia märkä. Suihkuttelijan henkilöllisyydestä tai kansallisuudesta ei ole tietoa, mutta nyt tekstit on otettu pois.


Joudutaanko yliopiston tiloista usein poistamaan sinne majoittuvia henkilöitä?

Silloin tällöin tulee esille satunnaista majailua. Yliopiston tiloja ei ole tarkoitettu yöpymiseen. Sehän on turvallisuusriski. Yöllä auki olevat mikroluokat ovat työtiloja.


Seppo Honkanen

| More

LUKIJOIDEN KOMMENTIT (0)

Kommentointi on suljettu arkistosivulla.

Täytä kaikki lomakkeen kohdat.Tampereen ylioppilaslehti Aviisi | Yliopistonkatu 60 A, 33100 Tampere | puh. 050-36 12 853
Sivujen ulkoasu: Seppo Honkanen


Aviisi Facebookissa
Aviisi Twitterissä
Tampereen yliopisto