Tämä on arkistosivu.
Voit siirtyä Aviisin uudelle sivustolle tästä.
Hae Aviisin arkistosta.
 

Ravintolat: Wok-paikka ei sovi kiireiselle

Fitwokin wokkiannos
FitWokin annoskoko on lähes hervoton."Onko teillä kiire? Puoli tuntia on jonoa", on FitWokin työntekijän ensimmäinen kommentti asiakkaille.


Olemme lounasseuralaiseni kanssa odottaneet viitisen minuuttia tiskillä ennen yhteyden saamista henkilökuntaan, joka äänistä päätellen wokkaa vimmatusti keittiön puolella.

Työntekijä mainitsee, että jos otamme samat annokset, odotusaika kutistuu 20 minuuttiin. Päätämme jäädä.

Wokit rakennetaan nuudeli- tai riisipohjasta sekä eri täytteistä. Kun arvomme yhteistä täytevalintaa katkaravun ja kanan väliltä, työntekijä ehdottaa puoliksi katkarapu- ja puoliksi kanatäytettä. Kastikevaihtoehtoja on kahdeksan.

Luvatusti 20 minuutin päästä saamme syvät lautaselliset kukkurallaan wokia. 8,50 euron arvoisen lounasannoksen nuudelipohjassa on täytteenä paprikaa ja sipulia, kanaa, katkarapua ja punaista curry-kastiketta. Chili ja valkosipuli kuuluvat hintaan.

Nuudelien koostumus on napakka, mutta kaipaan annokseen lisää kasviksia. Kastike on tavanomaista, eikä annosta voi ennen tuunausta kehua järin maukkaaksi. Lisäämällä soijaa sekä talon kastiketta wok-annoksesta tulee maistuva.


FitWok

(Verkatehtaankatu 7)


Hinnat: Pohjat 5,20-5,70, täytteet 1,19-4,50, valmiit annokset 8,35-12,90.


Alennukset: Opiskelijoille kolme täytettä kahden hinnalla. Lounalla pohja, yksi kasvis- ja yksi lihatäyte sekä kastike 8,50 e.

Maku: 3/5

Hinta-laatu: 2/5

Viihtyisyys: 4/5Aino Heikkonen

| More

LUKIJOIDEN KOMMENTIT (0)

Kommentointi on suljettu arkistosivulla.

Täytä kaikki lomakkeen kohdat.Tampereen ylioppilaslehti Aviisi | Yliopistonkatu 60 A, 33100 Tampere | puh. 050-36 12 853
Sivujen ulkoasu: Seppo Honkanen


Aviisi Facebookissa
Aviisi Twitterissä
Tampereen yliopisto