Tämä on arkistosivu.
Voit siirtyä Aviisin uudelle sivustolle tästä.
Hae Aviisin arkistosta.
 

Kulmahuone: Kevät saa ja nyt kyselytyttää!Tänä keväänä meitä, Tamyn hallitusta ja henkilökuntaa, kyselytyttää.

On siis taas jäsenkyselyn aika. Tamy on tehnyt edellisen jäsenkyseyn keväällä 2011 ja perinteen mukaisesti kysely tehdään taas nyt, kahden vuoden tauon jälkeen. Jäsenkyselyä varten on palkattu projektisihteeri, joka on muokannut kyselyrungon ja kysymykset hallituksen ja toimiston väen toiveiden mukaisesti. Kyselyrunko sekä kysymykset myös testattiin Tamyn jäsenten keskuudessa, jotta kyselystä saatiin mahdollisimman selkeä ja käytettävä. Tätä kirjoittaessani kysely on vielä testikäytössä, mutta lehden julkaisuun mennessä kysely on jo avoimena kaikille vastattavaksi!


Jäsenkyselyn ideana on saada palautetta niiltä henkilöiltä, joiden etuja me Tamyssa ajamme, eli teiltä, Tampereen yliopiston opiskelijat.


Kyselyssä kysytään muun muassa Tamyn tunnettavuudesta, tarjoamiemme palveluiden käyttöasteesta ja hyödyllisyydestä, tapahtumista, tiedottamisesta sekä siitä, mihin edunvalvonnan osa-alueille tai palveluihin tahtoisitte Tamyn kohdentavan toimintaansa. Jokainen vastaus on erittäin tärkeä, jotta saamme mahdollisimman kattavan kuvan siitä, mitä te Tamyn jäsenet ajattelette ylioppilaskuntanne toiminnasta ja mitä olisi tarpeen kehittää.Jäsenkysely tulee olemaan avoimena vastauksille muutaman viikon, minkä jälkeen kyselyä ei tietenkään unohdeta! Kyselyn sulkeuduttua vastauksia aletaan käydä läpi ja niistä koostetaan raportti. Myöskään tätä raporttia ei jätetä laatikon pohjalle lojumaan, vaan se esitellään Tamyn hallitukselle, henkilökunnalle ja edustajistolle, jotta kyselyn tulosten hyödyntäminen tulevaisuudessa toimintaa suunnitellessa olisi mahdollisimman luontevaa.

Kyselyn tulokset kuuluvat toki myös jäsenistöllemme, joten raportti tullaan julkaisemaan syksyllä myös Tamyn nettisivuilla.Pyyntöni olisi siis, voisitko antaa noin kymmenen minuuttia aikaasi ylioppilaskunnan toiminnan kehittämisen hyväksi ja vastata kyselyyn!

Jäsenkyselystä on tiedotettu montaa eri reittiä, mutta jos et vielä osoitetta kyselyyn ole saanut, on se seuraava:

https://elomake3.uta.fi/lomakkeet/12025/lomake.html.

Meri-Tuuli Nevala| More

LUKIJOIDEN KOMMENTIT (0)

Kommentointi on suljettu arkistosivulla.

Täytä kaikki lomakkeen kohdat.Tampereen ylioppilaslehti Aviisi | Yliopistonkatu 60 A, 33100 Tampere | puh. 050-36 12 853
Sivujen ulkoasu: Seppo Honkanen


Aviisi Facebookissa
Aviisi Twitterissä
Tampereen yliopisto