Tämä on arkistosivu.
Voit siirtyä Aviisin uudelle sivustolle tästä.
Hae Aviisin arkistosta.
 

Ryhdy sporttituutoriksi, tienaa opintopisteitä

Tampereen yliopiston opiskelijaliikuntayhdistys Utasport aloittaa liikuntamahdollisuuksiin tutustuttavan sporttituutoroinnin loppukeväästä. Toiminnan tarkoituksena on Utasportin puheenjohtaja Vilhartti Hanhilahden mukaan saada opiskelijat kiinnostumaan liikuntatarjonnasta.

"Ideana on tutustuttaa sporttituutoreiden avulla opiskelijoita yliopiston liikuntapaikkoihin ja lajimahdollisuuksiin. Yritämme perehdyttää opiskelijoita koko Tampereen opiskelijaliikuntatarjontaan ja muistuttaa TTY:n ja TAMK:in liikuntamahdollisuuksista, joita ei välttämättä yliopistolta löydy", Hanhilahti toteaa.

Tuutorit perehdytetään tehtäviin kahden päivän mittaisella koulutuksella. He saavat toiminnasta kaksi opintopistettä.

Toiminnan rahoitus tulee opetus- ja kulttuuriministeriön seuratoiminnan kehittämistukena, jonka tarkoituksena on käynnistää uusia liikuntaprojekteja ja terveyshankkeita. Utasportin sporttituutorivastaava Iida Jaakkola kertoo, että sporttituutorit ovat aktiivisesti mukana syksyn liikuntatapahtumissa.

"Tämä on poikkeuksellista tuutorointia, sillä kohderyhmänä eivät ole pelkästään fuksit vaan kaikki yliopiston opiskelijat."

Tuomas Ahola
| More

LUKIJOIDEN KOMMENTIT (0)

Kommentointi on suljettu arkistosivulla.

Täytä kaikki lomakkeen kohdat.Tampereen ylioppilaslehti Aviisi | Yliopistonkatu 60 A, 33100 Tampere | puh. 050-36 12 853
Sivujen ulkoasu: Seppo Honkanen


Aviisi Facebookissa
Aviisi Twitterissä
Tampereen yliopisto