Tämä on arkistosivu.
Voit siirtyä Aviisin uudelle sivustolle tästä.
Hae Aviisin arkistosta.
 

Nokan kopautus: Linjauksia ihmisoikeuksista

Tamyn edustajiston kokouksessa 9. 3. päätettiin, että Tamy sitoutuu ylioppilaskuntia koskevien Reilun kaupan kriteerien noudattamiseen ja hakee Seta ry:n kannatusjäsenyyttä.

Kumpikin näistä tavoitteista istuu hyvin Tamyn yhdessä sovittuihin arvoihin, eikä niiden toteuttaminen maksa juuri mitään. Tästä huolimatta kokoomusopiskelijat ovat vastarinnassa edaattori Sasin toimiessa puhemiehenä. Seta edistää ihmisoikeuksiinkin olennaisesti liittyviä asioita, ja Alli näkee kokoomusopiskelijoiden Seta-vastaisen linjauksen sikäli kiinnostavana.

Kuten tavallista, kokoomusopiskelijat olivat kovin huolissaan kustannusvaikutuksista. Alli kysyy, onko nappikaupan vaihtorahoja muistuttavista summista tappeleminen heidän käsityksensä vaikuttavasta oppositiopolitiikasta?

Puhetta oli myös siitä, että luotaisiin Tamyn yhtenäiset kriteerit eri järjestöihin liittymiseen. Työryhmä kasaan ja ohjesääntö valmiiksi, säännön tulkinta- ja päätösvalta tässäkin asiassa hallitukselle, eikä edarin kokouksia tarvitse enää ollenkaan pitää.Alli Nokka kiukuttelee edustajiston kulisseissa

| More

LUKIJOIDEN KOMMENTIT (1)

Kommentointi on suljettu arkistosivulla.

Täytä kaikki lomakkeen kohdat.
  1. ajatteleva opiskelija (24.10.11, kello 15:17)

    Kokoomuksen järkilinja ratkaisi, että annan sympatiaääneni kokoomuksen ehdokkaalle nyt vaaleissa.
Tampereen ylioppilaslehti Aviisi | Yliopistonkatu 60 A, 33100 Tampere | puh. 050-36 12 853
Sivujen ulkoasu: Seppo Honkanen


Aviisi Facebookissa
Aviisi Twitterissä
Tampereen yliopisto