Tämä on arkistosivu.
Voit siirtyä Aviisin uudelle sivustolle tästä.
Hae Aviisin arkistosta.
 

Näin on: #onemoreyear, Kaija Holli

Kaija Holli sai yliopiston hallitukselta vielä yhden jatkokauden täydentämään viisivuotista uraansa yliopiston rehtorina. Nyt uusillakin fukseilla on mahdollisuus päästä nauttimaan ykkösluokan jatkoista Hollin kanssa.

Uutinen Hollin jatkokaudesta yllätti melkein kaikki, sillä valmistelu ja keskustelut oli käyty kabinettien hämärässä valaistuksessa.Rehtorin ollessa yliopistomme ylin päättävä henkilö, strateginen johtaja ja visionääri, valinnan valmistelun tulisi olla läpinäkyvää ja hyvin perusteltua sekä tiedotettu saavutettavasti.En kritisoi Hollin valintaa jatkokaudelle vaan yliopiston hallinnon harrastamaa suhmurointia.

Mikään ei ole julkista, tarvittavan tiedon joutuu aina kaivamaan ulos ja saatu tieto on suppeaa ja kökköä verrattuna suureen kuvaan, joka taustalla pyörii. Opiskelija katsoo ikkunasta ulos ympäröivää maailmaa ja näkee vain suppean osan maailmasta ja sekin osa on lasin takia vääristynyt.

Opiskelijat tulisi ottaa avoimemmin osaksi yhteisömme päätöksentekoa ja aidosti mukaan yhteisön täysivaltaisiksi jäseniksi.

Opiskelijat tulisi nähdä nuorina tieteen tekemisen harjoittelijoina, ja rajat koulutuksen ja tutkimuksen välillä tulisi rikkoa.

Yhteisö antaa uskoa tulevaan.Eero Kiiski
| More

LUKIJOIDEN KOMMENTIT (0)

Kommentointi on suljettu arkistosivulla.

Täytä kaikki lomakkeen kohdat.Tampereen ylioppilaslehti Aviisi | Yliopistonkatu 60 A, 33100 Tampere | puh. 050-36 12 853
Sivujen ulkoasu: Seppo Honkanen


Aviisi Facebookissa
Aviisi Twitterissä
Tampereen yliopisto