Tämä on arkistosivu.
Voit siirtyä Aviisin uudelle sivustolle tästä.
Hae Aviisin arkistosta.
 

Ravintolat: Burgereita baaritunnelmalla

Anthony`s Burger
Anthony`s Burger on hintaansa, 6,25, nähden kelpo ateria.


Odotellessani ravintolabaari Miamin hämärässä valaistuksessa Anthony`s burgeria, eli tutummin juustoateriaa, tuntuu kuin istuisin hiljaisessa pubissa myöhäisillalla.


Asiakkaita on vain muutamia, ja diskovalot kiertävät katonrajaa kosken kuohuessa ikkunan toisella puolen. Poran ääni ravintolan toisella puolen särähtää korvaan ja muistuttaa, että istun Koskikeskuksessa keskellä päivää.

Vartin odottelun kuluttua eteeni saapuva annos ei ole esteettisin. Jauhelihapihvi on melkoinen jötikkä, ja hampurilaista syödessä tulee miettineeksi, että pihvin ja salaatin ohella tomaateille ja kurkuille olisi voinut jättää enemmän tilaa. Kastike on sivuroolissa eikä herätä suussa suuria tuntemuksia. Ranskalaiset ovat puolestaan erittäin maukkaita, ja coleslaw-salaatti piristää annosta. Kokonaisuutena annos ajaa asiansa ja täyttää vatsan, muttei jää erityisesti muistuttelemaan makuhermoja.

Miamin valttikortti on annosten hinta. Kun Mäkkärin hulinassa saa maksaa juustoateriasta viitisen euroa, kuulostaa lounasaikaan noin euron kalliimpi ravintola-ateria Miamin hämäryydessä varteenotettavalta vaihtoehdolta.Miami (Koskikeskus)


Burgerit 12,50-26,50 euroa. Lisäksi tarjolla on esimerkiksi grilliruokaa, pizzaa ja salaatteja.

Alennukset: Annokset pizzoja lukuun ottamatta -50 % ma-to klo 11-15. Su kaikki burgerit ja wings-annokset 9,90 euroa Giant Burgeria lukuun ottamatta.


Maku: 3/5

Hinta-laatu:
4/5

Viihtyisyys: 3/5Tuomas Ahola


| More

LUKIJOIDEN KOMMENTIT (0)

Kommentointi on suljettu arkistosivulla.

Täytä kaikki lomakkeen kohdat.Tampereen ylioppilaslehti Aviisi | Yliopistonkatu 60 A, 33100 Tampere | puh. 050-36 12 853
Sivujen ulkoasu: Seppo Honkanen


Aviisi Facebookissa
Aviisi Twitterissä
Tampereen yliopisto