Tämä on arkistosivu.
Voit siirtyä Aviisin uudelle sivustolle tästä.
Hae Aviisin arkistosta.
 

Alli Nokka

Rentouttavaa!

Aamulla Alli katsoo sähköpostinsa. Ei... ei sieltä mitään tärkeää tullut. Luentojen välissä uudestaan. Ei vieläkään. Kotiin palattuaan vielä kerran, turhaan. Sama kuvio toistuu päivä toisensa jälkeen. Pakko se on uskoa. Edustajisto ei ole kokoontunut pitkään aikaan. Edustajiston kulisseista huutavalle tällainen hiljaisuus heijastuu ensin epäuskona, sitten turhautumisena, epätoivona ja lopuksi rentoutuksena. Onko tämä sitä kuuluisaa lomaa?

Kun edustajiston kokouskutsut vihdoin tulevat, tuovat ne mukanaan myös tutut lieveilmiöt. Sähköposti alkaa täyttyä, kun edustajiston jäsenet aloittavat kommentoinnin ja kaikkialla politikoidaan. Hyvä havaita, että maailma jatkaa radallaan myös loman jälkeen.

Rentouttavalla hetkellä on ollut kuitenkin vaikutuksensa. Kokouskutsun liitteenä oleva toimintakertomus näyttää yhä huonolta, mutta ei aikaansaa kriittistä inspiraatiota. Asialistalla olevaa tilinpäätöstä katsoessaan Alli jopa hymyilee. Ylioppilaskunta näyttää päässeen vuosia kestäneestä taloudellisesta ahdingostaan. Ylioppilaskunnan tulos vaikuttaa olleen 44 000 euroa plussalla. Huomattava saavutus laman aikana.

Huom! Allin mieliala muuttuu kuin lentoliikenne Euroopassa. Nykyinen hyväntuulisuus ei ole tae tulevasta.
Alli Nokka

kiukuttelee edustajiston kulisseissa

| More

LUKIJOIDEN KOMMENTIT (0)

Kommentointi on suljettu arkistosivulla.

Täytä kaikki lomakkeen kohdat.Tampereen ylioppilaslehti Aviisi | Yliopistonkatu 60 A, 33100 Tampere | puh. 050-36 12 853
Sivujen ulkoasu: Seppo Honkanen


Aviisi Facebookissa
Aviisi Twitterissä
Tampereen yliopisto