Tämä on arkistosivu.
Voit siirtyä Aviisin uudelle sivustolle tästä.
Hae Aviisin arkistosta.
 

Ilmaista stand upia ja tulokaskilpailu Palatsissa

Rohkeus ja reagointikyky yleisön liikkeisiin ovat koomikon valtteja.

"Neljä euroa", baarimikko ilmoittaa vichy-lasin hinnaksi. Selväksi käy, ettei esityksiä tarjota vain kulttuurisena hyväntekeväisyytenä. Ilmainenkin stand up -keikka maksetaan baaritiskillä.

Musiikkiteatteri Palatsin Stand up -kellari tarjoaa maksuttomia keikkoja vaihtuvilla esiintyjillä lähes joka perjantai- ja lauantai-iltana. Toukokuussa pääsee myös jännittämään aloittelevien esiintyjien puolesta Stand up -mestarikilpailussa.Koomikon esiintymiskokemus ei takaa hauskaa lopputulosta. Yli tuhat keikkaa tehnyt Anitta Ahonen tuottaa lavalla melkoisen pettymyksen.

Kahteen parinkymmenen minuutin osaan jaettu esitys on vaivaannuttavaa katsottavaa. Lähinnä omasta painostaan ja miehenpuutteesta aiheita ammentavan Ahosen esitys jää irrallisten juttujen varaan. Puhetulvasta ei synny kokonaisuutta. Suhteettoman paljon aikaa kuluu yleisön kotipaikkakuntien kyselyyn, mutta kuntatiedoista Ahonen ei saa kuitenkaan väännettyä minkäänlaista jutunjuurta.

Ahkerasti keikkaileva Ahonen on jonkin sortin poikkeus, sillä naisista ei ole alalla suuremmin tunkua. Palatsin koomikkokilpailussa olisikin ilo nähdä enemmän kuin yksi naisosallistuja.

Kaikkia ei voi miellyttää, mutta suurinta osaa voi. Ahosenkin keikalla enemmistö näyttää nauttivan. Viereisen pöydän naisella on joko erilainen huumorintaju tai varaa parempiin juotaviin, sillä hän nauraa vedet silmissä.Sanna-Kaisa LähdeahoStand up -kilpailun alkukarsinta lauantaina 12.5. klo 19.30 ja perjantaina 25.5. klo 19.30. Finaali perjantaina 1. kesäkuuta klo 19.30.

| More

LUKIJOIDEN KOMMENTIT (0)

Kommentointi on suljettu arkistosivulla.

Täytä kaikki lomakkeen kohdat.Tampereen ylioppilaslehti Aviisi | Yliopistonkatu 60 A, 33100 Tampere | puh. 050-36 12 853
Sivujen ulkoasu: Seppo Honkanen


Aviisi Facebookissa
Aviisi Twitterissä
Tampereen yliopisto