Tämä on arkistosivu.
Voit siirtyä Aviisin uudelle sivustolle tästä.
Hae Aviisin arkistosta.
 

Nokan kopautus: Fatalisti-edari


Kauppakadun Yo-talon
kohtalo on nyt käsillä. Toteuttamiskelpoisia ja kokonaisia suunnitelmia ei ole kuulunut Allin korviin asti, vaikka niitä pitäisi jo olla. Muuten ei oikein jää aikaa tapella, mikä on paras.

Mutta mitäs edari vanhoista, kun on uuttakin. Edari on keskittynyt kuitenkin workshoppaamaan uusien tilojen käyttöä. Se on tietenkin tärkeää. Allin mielestä olisi ollut kuitenkin viisasta miettiä vanhan Yo-talon käyttö loppuun ennen kuin kaikki energia menee uuden pohdintaan.

On aika ylivoimainen tehtävä miettiä samanaikaisesti käyttöä kahdelle eri rakennukselle, joista toiseen liittyy taloudellinen riski. Siksi Alli ehdottaakin, että nyt joku edariryhmä ottaa asiakseen kunnon ehdotuksen tekemisen. Se saattaa voittaa vain, koska kilpailua ei ole. Hauskinta olisi tietenkin jos lopulta äänestettäisiin Vivan vapaan kaupunkitilan avoimen kulttuurikeskuksen ja Boomin yritysyhteistyöllä rahoitetun kongressitilan-yrityshautomon väliltä.

Toivon mukaan edari ei ole painanut hiljaa Kauppakadun Yo-talon kohtaloa vaihtoehdottomuuden suohon, koska kukaan ei vaan tiedä, mikä olisi realistista. Toisaalta, kertooko keskustelun realismikeskeisyys ylioppilaskunnasta jotain (tylsää)?


Alli Nokka kiukuttelee edustajiston kulisseissa

| More

LUKIJOIDEN KOMMENTIT (0)

Kommentointi on suljettu arkistosivulla.

Täytä kaikki lomakkeen kohdat.Tampereen ylioppilaslehti Aviisi | Yliopistonkatu 60 A, 33100 Tampere | puh. 050-36 12 853
Sivujen ulkoasu: Seppo Honkanen


Aviisi Facebookissa
Aviisi Twitterissä
Tampereen yliopisto