Tämä on arkistosivu.
Voit siirtyä Aviisin uudelle sivustolle tästä.
Hae Aviisin arkistosta.
 

Myy sielusi Vostokille

Fuksi, sielustasi käydään näinä aikoina kovaa kisaa. Eteesi tulee monenlaista helppoheikkiä ja komeljanttaria vaatimaan osaansa vapaa-ajastasi.

Pysy lujana ja pohdi asioita tarkkaan. Ennen kuin teet päätöstä, kelle myyt sielusi, kysy tarjousta ainejärjestöltäsi.

Tiedotusopin laitoksen syksyn kohokohta on lokakuun 6. päivänä pidettävät toimittajakoulutuksen 80-vuotisjuhlat. Myös opiskelijoiden ainejärjestöltä Vostokilta odotetaan omaa panosta juhlien järjestämiseen. Meidän hommanamme on tuoda menneiden muistelun ja hymistelyn keskelle tuulahdus tätä päivää.

Syksyn muuhun tarjontaan kuuluvat muun muassa perinteinen jalkapallo-ottelu laitoksen väkeä vastaan, tutustumisilta vanhojen opiskelijoiden kanssa, peli-illat ja yökoulu, jossa tutustutaan upouuteen harjoitustoimitukseen eli harkkariin. Tilaisuuksia tutustua uusiin ihmisiin ja samalla ainejärjestöön piisaa.

Vostok on kirjannut osaksi toimintaohjelmaansa uusien ja vanhojen opiskelijoiden lähentämisen. Vostok tähtää samalla tasa-arvoon. Tämä tarkoittaa sitä, että jäsenet ovat tasavertaisia riippumatta siitä, kuka on notkunut toista enemmän harkkarissa tai Doriksessa. Olemme siis samalla viivalla muulloinkin kuin Cooperin testin lähdössä.

Toivon, että tänä syksynä opintonsa aloittaneet fuksit innostuvat Vostokin toiminnasta siinä määrin, että he lähtevät mukaan tapahtumien järjestämiseen ja myös hallituksen toimintaan.

Muutaman tunnin uhraaminen yhteiselle asialle ei liene liikaa, vaikka opintojen alkupyörityksessä minuutitkin tuntuvat ikuisuudelta.

Ainejärjestöt toimivat vapaaehtoisten voimin. Se on järjestöjen voima, mutta samalla heikko kohta. Tilanne, jossa tapahtumien järjestäminen kaatuu samojen ihmisten niskaan, ei vie pitkälle.

En usko, että Vostok on yksin sen asian kanssa, että uudet vuosikurssit pitäisi saada innostettua mukaan ainejärjestön touhuun.

Tuomas Dahlroos
Vostok


Tällä palstalla vuorottelevat ainejärjestöt.

| More

LUKIJOIDEN KOMMENTIT (0)

Kommentointi on suljettu arkistosivulla.

Täytä kaikki lomakkeen kohdat.



Tampereen ylioppilaslehti Aviisi | Yliopistonkatu 60 A, 33100 Tampere | puh. 050-36 12 853
Sivujen ulkoasu: Seppo Honkanen


Aviisi Facebookissa
Aviisi Twitterissä
Tampereen yliopisto