Tämä on arkistosivu.
Voit siirtyä Aviisin uudelle sivustolle tästä.
Hae Aviisin arkistosta.
 

Mahdoton tehtävä

Aviisi listasi 15 asiaa, joita ei pysty Tampereella tekemään. Koeta vaikka!

1. Löydä helposti oma paikka massaluennolta ilman, että kenenkään tarvitsee siirtyä. Iloksesi huomaa, että aikaisemmin saapuneet opiskelijat ovat istuneet keskipaikoille penkkiriveihin, niin että reunapaikat ovat jääneet vapaiksi myöhemmin saapuville.


2. Sauno Rajaportin saunalla syyskuussa ilman, että vieressä istuva vaihto-opiskelija tikahtuu kaikesta ympärillä olevasta eksotiikasta.


3. Ymmärrä, että Hämeenkadun ruuhkaisuus johtuu ennen kaikkea siitä, että Tampere on suurkaupunki, eikä niinkään siitä, että pyörätie, pyörätelineet, bussipysäkki ja terassit on kaikki sijoitettu kävelytielle.


4. Seuraa videoluentoa toisesta yliopistosta mielenkiinnolla. Ymmärrä, kuinka hyvä opiskelumuoto luentopäiväkirja on. Pysy hopsin suoritustahdissa käyttämällä opintoputkea liikkumiseen Päätalon ja Pinnin välillä.


5. Kipaise Stockmannin tai Sokoksen ruokaosastolle puolelta päivin, jolloin ikäihmiset apuvälineineen tekevät ostoksiaan. Selviä hyvissä ajoin seuraavalle luennolle ilman fyysistä kosketusta ikäihmisten kärryjen kanssa.


6. Liiku ihan millä tahansa kulkuvälineellä, niin ettei yksikään mopoauto hidasta kulkuasi tai aiheuta läheltä piti -tilannetta. Pyöräile keskustassa ilman, että jalankulkija kiilaa pyörätiellä eteesi.


7. Sekoita Juveneksella kahta ateriakokonaisuutta toisiinsa syömällä luvatta yksi kalapuikko ja yksi lihapulla ilman, että kukaan huomauttaa asiasta.


8. Sauno Kaupin saunalla ilman, että kohtaat huovutettua saunahattua käyttävän kanssasaunojan, joka haluaa päättää, koska löylyä heitetään ja kuinka paljon.


9. Usko vahvasti, että Angry Birds Land -alue Särkänniemessä vilkastuttaa Suomen matkailua. Älä anna Muumimuseon edessä seisovan pettyneen näköisen turistin horjuttaa uskoasi.


10. Tapaa n:nnen vuoden opiskelija peräkkäisinä päivinä yliopistolla.


11. Riennä laitosteatterin esitykseen, jossa mitään osaa ei esitä Sami Hintsanen. Eikä esityksen tekemiseen ole osallistunut kukaan Kummeli-tv-sarjassa esiintyneistä. Eikä esityksen nimessä ole mainittu vuotta 85.


12. Kävele päivällä Kuninkaankadulta Keskustorille ilman, että feissari pysäyttää sinua kertaakaan. Matkusta kello 23 jälkeen sujuvasti joukkoliikenteellä.


13. Vältä humaltuneena ollessasi esiintymistä oman tieteenalasi ammattilaisena. (Haastavinta ensimmäisenä ja toisena opiskeluvuotena.)


14. Välty kontaktilta sellaisen tamperelaisen kanssa, joka käyttää moro-tervehdystä. (Useamman sukupolven tamperelaisilla se on muotoa Moron!). Löydä yksikin alkuperäinen tamperelainen, joka oikeasti käyttää sanaa nääs.


15. Hanki huumorintaju, jonka avulla ymmärrät, kuinka hulvattomia ovat ulkopaikkakuntalaisten vitsit mustastamakkarasta. Havaitse itsenäisesti, että on todella nokkelaa käyttää Tampereesta nimitystä Mansesteri.


Sanna-Kaisa Lähdeaho

| More

LUKIJOIDEN KOMMENTIT (0)

Kommentointi on suljettu arkistosivulla.

Täytä kaikki lomakkeen kohdat.Tampereen ylioppilaslehti Aviisi | Yliopistonkatu 60 A, 33100 Tampere | puh. 050-36 12 853
Sivujen ulkoasu: Seppo Honkanen


Aviisi Facebookissa
Aviisi Twitterissä
Tampereen yliopisto