Tämä on arkistosivu.
Voit siirtyä Aviisin uudelle sivustolle tästä.
Hae Aviisin arkistosta.
 

Nokan kopautus: Vesilasissa myrsky!

Untitled Document

Alli pääsi nauttimaan loppukesästä vanhasta kunnon vastakkainasettelusta, kun boomarinimimerkeillä esiintyvät anonyymit suuttuivat vihervassaripuheenjohtaja Järvenpään Ylen lukukausimaksuutisointia kritisoineesta kannanotosta. Järvenpää kritisoi jutussa olleita virheitä ja puolusti maksutonta koulutusta. Kannat olivat Tamyn linjapaperin mukaisia, mutta anonyymit boomarit katsoivat puheenjohtajan mopon keulivan ja kutsuivat Järvenpään kritiikkiä harhaiseksi.

Jos boomarit haluavat Tamyn esittävän koulutuksen myymistä fanittavia lausuntoja, heidän kannattaa pyrkiä edustajistoon vaatimaan kantaansa Tamyn linjapaperiin. Kauppatieteilijöiden edustajistoryhmä Vapaaboomarit ottaa varmasti mielihyvin vastaan uusia ehdokkaita uusine ajatuksineen. Edarivaalit mielessä Alli miettii jo, miten mehukasta olisi, jos joko Viva tai Vapaaboomarit olisivat oppositiossa. Silloin tulisivat kummankin kannat tulisemmin esille, kun nyt ne peittyvät vihervasemmistolaisesti virittäytyneen Tamy-konsensuksen alle.

Boomarit ovat kyllä oikeassa, että puheenjohtaja Järvenpää olisi voinut konsultoida heitä kritiikkiänsä kirjoittaessaan. Boomilla olisi ollut varmasti hyviä näkemyksiä, vaikka yhden alan näkökulmasta tuskin kannattaa keskustelua koulutuksen maksullisuudesta käydä. Oli sitten Järvenpää tai boomarit oikeassa, tällaisia myrskyjä Alli vesilasiinsa janoaa!

Alli Nokka

| More

LUKIJOIDEN KOMMENTIT (0)

Kommentointi on suljettu arkistosivulla.

Täytä kaikki lomakkeen kohdat.Tampereen ylioppilaslehti Aviisi | Yliopistonkatu 60 A, 33100 Tampere | puh. 050-36 12 853
Sivujen ulkoasu: Seppo Honkanen


Aviisi Facebookissa
Aviisi Twitterissä
Tampereen yliopisto