Tämä on arkistosivu.
Voit siirtyä Aviisin uudelle sivustolle tästä.
Hae Aviisin arkistosta.
 

Juveneksen vanhat ateriakortit poistuvat käytöstä lokakuussa

Juveneksen opiskelijaravintoloiden vanha ateriasarjakortti poistuu käytöstä lokakuun lopussa. Vastedes aterioita voi ostaa varastoon vain opiskelijakorttiin, joka on varustettu sirulla. Aterioita voi ostaa opiskelijakorttiin Juveneksen ravintoloista kymmenen sarjoissa.

Sarjakortilla lounaan hinta on 20 senttiä halvempi. Sirukortille voi ladata etukäteen kahden eri lounasvaihtoehdon lisäksi kupillisia kahvia tai teetä.

Sirulla varustettuja opiskelijakortteja on jaettu uusille opiskelijoille syksystä 2003. Jos opiskelijalla ei sirukorttia vielä ole, sellaisen voi tilata ylioppilaskunnan toimistosta 2,50 euron hintaan.

Pahvisten ateriasarjakorttien myynti lopetetaan lokakuun puolessavälissä. Pahvikorttiin ladattu raha ei mene hukkaan, vaikka kaikkia aterioita ei ehtisi käyttää ennen lokakuun loppua.

"Tähän tehdään jonkinlainen lunastamisjärjestelmä, mutta aterioita ei voi kuitenkaan siirtää uudelle kortille", kertoo Juveneksen talouspäällikkö Anu Yläkangas.

Kaikissa yliopiston ravintoloissa aterian voi maksaa käteisen tai sirukortin lisäksi pankkikortilla tai Visa Electronilla.

Sirulla varustettuun opiskelijakorttiin voin myös lisätä kulkukorttiominaisuuden, jonka avulla kortilla pääsee yliopiston mikroluokkiin. Näin voi luopua yliopiston valkoisesta kulkukortista, jossa on 20 euron pantti.

Ominaisuuden voi aktivoida tietokonekeskuksessa tai ylioppilaskunnan toimistossa Kauppakadulla.

Aviisin julkaisija Tamy omistaa puolet Juveneksesta.

Juhani Saarinen
| More

LUKIJOIDEN KOMMENTIT (0)

Kommentointi on suljettu arkistosivulla.

Täytä kaikki lomakkeen kohdat.Tampereen ylioppilaslehti Aviisi | Yliopistonkatu 60 A, 33100 Tampere | puh. 050-36 12 853
Sivujen ulkoasu: Seppo Honkanen


Aviisi Facebookissa
Aviisi Twitterissä
Tampereen yliopisto