Tämä on arkistosivu.
Voit siirtyä Aviisin uudelle sivustolle tästä.
Hae Aviisin arkistosta.
 

Opiskelija ei janoon kuole

Kaikista Aviisin ratsaamista laukuista löytyi vesipullot ja kalenterit. Eroja laukkujen sisällöissä on sitäkin enemmän.

Anniina Nurminen
englantilainen filologia

Urheilu on lähellä sydäntäni. Usein kannan mukanani urheiluvälineitä. Nyt olen menossa pelaamaan jalkapalloa, joten mukana on futiskengät ja pelaamiseen sopivat lämpövaatteet. Turhaa tavaraa en kanna oikeastaan koskaan, vaan pakkaan reppuun vain sellaisia asioita, joita oikeasti tarvitsen. Pipo minulla on mukana aina, koska palelen helposti. Nyt mukana on poikkeuksellisesti myös huulirasva sekä kännykän laturi siltä varalta, että akku loppuu kesken päivän.


Anni Vähä-Jussila
Varhaiskasvatus

Yleensä laukkujeni pohjalta löytyy iso läjä kuitteja. Tänä aamuna heitin pitkästä aikaa tähän laukkuun kertyneet kuitit roskikseen ja pakkasin tilalle opiskelutarvikkeet. En löytänyt kunnollista vihkoa, joten otin tällaisia irtopapereita siltä varalta mukaan, että pitää tehdä muistiinpanoja.

Nyt olen menossa kotiin, joten eväsrasia on jo tyhjä. Siinä oli itsetekemäni puolukka-karpalosämpylä, jossa oli täytteenä juustoa ja sitruunapestoa.


Tuukka Hämynen
tietojenkäsittely

Ostin tämän laukun kuopiolaisen armeijakaupan loppuunmyynnistä. Hinta oli vain 20 senttiä, joten ostin kerralla parikymmentä samanlaista. Jos yksi hajoaa, on varastossa seuraava valmiina odottamassa. Mitään varsinaista kannanottoa tähän laukkuun tai tuohon hampunlehtimerkkiin ei liity, mutta kyllähän ne välillä herättävät keskustelua. Laukun hihnasta roikkuvat punotut rannekorut ovat lahjoja ystäviltä. Nämä kovakantiset vihkot ovat siitä käteviä, että niihin on helppo kirjoittaa vaikka kävellessäkin.


Elina Mäenpää
englannin käännöstiede

En ole vielä ehtinyt synnyttää tunnesidettä tähän reppuun, koska ostin sen vasta vähän aikaa sitten. Tämä on hyvän kokoinen ja käytännöllinen. Kaikki tarvittava istuinalustasta heijastimeen tulee repun mukana. Aloitin juuri seitsemännen, ja toivottavasti viimeisen, opiskeluvuoteni. Reppu on ihanan kirkkaan värinen, ja toivon sen tuovan pirteyttä ja lisämotivaatiota myös opiskeluun. Virkkuukoukku ja lankaa oli tänään mukana siltä varalta, että luennolla on tylsää. Aion virkata kuulokkeille suojapussin.


Katso kuvat näköislehden aukeamalta 16-17!

| More

LUKIJOIDEN KOMMENTIT (0)

Kommentointi on suljettu arkistosivulla.

Täytä kaikki lomakkeen kohdat.Tampereen ylioppilaslehti Aviisi | Yliopistonkatu 60 A, 33100 Tampere | puh. 050-36 12 853
Sivujen ulkoasu: Seppo Honkanen


Aviisi Facebookissa
Aviisi Twitterissä
Tampereen yliopisto