Tämä on arkistosivu.
Voit siirtyä Aviisin uudelle sivustolle tästä.
Hae Aviisin arkistosta.
 

Tässä ovat Tamyn uudet tilat

Ylioppilaskunta otti askeleen lähemmäs opiskelijoita muuttamalla Pienteollisuustaloon yliopiston Päätaloa vastapäätä. Näin löydät tiesi Tamyn toimistolle.

Tamyn toimistosta löytyvät ylioppilaskunnan sihteerien ja toimistotyöntekijöiden lisäksi Tamyn hallitus, Opiskelijan Tampere ja Aviisin toimitus. Uudet asukkaat toivottavat opiskelijat tervetulleiksi.
Tamyn toimistosta löytyvät ylioppilaskunnan sihteerien ja toimistotyöntekijöiden lisäksi Tamyn hallitus, Opiskelijan Tampere ja Aviisin toimitus. Uudet asukkaat toivottavat opiskelijat tervetulleiksi.

Tampereen yliopiston ylioppilaskunta Tamy muutti kesäkuun alussa Kauppakadun Yo-talon yläkerrasta uusiin tiloihin Pienteollisuustalolle yliopistoa vastapäätä.

"Uudet tilat tuntuvat tilavilta ja käytännöllisiltä", arvioi Tamyn hallituksen puheenjohtaja Jari Järvenpää. "Läheisyys yliopistoon on vaikuttanut siihen, että yliopistolla tulee pyörittyä enemmän."

Ylioppilaskunnan tavoitteena on, että myös opiskelijat löytäisivät tiensä Tamylle, ja uudet tilat palvelisivat opiskelijoita.

"Toivomme ideoita tilojen käyttöön myös opiskelijoilta."

Tamyn tiloista löytyvät ylioppilaskunnan tarjoamat peruspalvelut, kuten opiskelijakortit, pelien ja työkalujen lainauspalvelu ja vaihto-opiskelijoille lainattavat Starting kitit. Ylioppilaskunta tarjoaa myös edunvalvontaa, esimerkiksi jos opiskelijalla on ongelmia yliopiston tai opettajien kanssa.

Tiloihin saattaa tulla myöhemmin myös ainejärjestöjen toimintaa. Kolme huonetta on tyhjillään vuokrattavana, mielellään yliopistoyhteisön toimintaan, esimerkiksi aine- ja harrastejärjestöille.

"Hallituksen kanssa on mietitty, että voisimme järjestää opiskelijoille avoimia Tamy-kahvitarjoiluja", Järvenpää pohtii.Samoissa tiloissa Tamyn kanssa toimii myös Opiskelijan Tampere.

"Uusien tilojen sijainti lähellä Tampereen yliopistoa ja muita korkeakouluja on hyvä. Samalla toimistolla oleminen auttaa luomaan kontakteja Tamyyn", kertoo Opiskelijan Tampereen asunto- ja tiedotussihteeri Maiju Turunen.

Yhdistys toimii pääasiassa verkossa, mutta Turunen tarjoaa tarvittaessa myös asuntoneuvontaa opiskelijoille. Tänä vuonna Opiskelijan Tampere on auttanut kansainvälisten opiskelijoiden asuttamisjärjestelyissä.

"Haalarimerkkejä saa myös aina tulla hakemaan."Samuli Huttunen

teksti, kuva ja grafiikka

Tamyn tiloissaPalvelutoimistosta voit muun muassa hakea opiskelijakorttisi tai tarran korttiisi ja lainata pelejä, työkalupakin tai porakoneen.Kolmea toistaiseksi tyhjillään olevaa huonetta vuokrataan esimerkiksi yliopistoyhteisön jäsenille, kuten opiskelijoitten perustamille osuuskunnille tai aine- ja harrastejärjestöille. Noin 20 m2 kokoisiin huoneisiin saa helposti työpisteet ainakin kolmelle hengelle. Lisätietoa pääsihteeri Mika Parkkarilta paasihteeri@tamy.fi tai numerosta 050 3612 854.Opiskelijan Tampere on voittoa tavoittelematon yhdistys, jonka jäseniä ovat tamperelaisten korkeakoulujen opiskelija- ja ylioppilaskunnat Tamy, TTYY ja Tamko. Yhdistys tekee yhteistyötä Tampereen kauppakamarin kanssa.

Näin löydät Tamyn toimistolle!
| More

LUKIJOIDEN KOMMENTIT (0)

Kommentointi on suljettu arkistosivulla.

Täytä kaikki lomakkeen kohdat.Tampereen ylioppilaslehti Aviisi | Yliopistonkatu 60 A, 33100 Tampere | puh. 050-36 12 853
Sivujen ulkoasu: Seppo Honkanen


Aviisi Facebookissa
Aviisi Twitterissä
Tampereen yliopisto