Tämä on arkistosivu.
Voit siirtyä Aviisin uudelle sivustolle tästä.
Hae Aviisin arkistosta.
 

Verkon syövereistä: Meemikissojen tarina elokuvana (viimeinkin)

Internetin pörröisen supertähden Lil Bubin kieli on jatkuvasti ulkona, koska kissalla oli syn­tyessään liian pieni alaleuka.
Internetin pörröisen supertähden Lil Bubin kieli on jatkuvasti ulkona, koska kissalla oli syn­tyessään liian pieni alaleuka.

Vice Films: Lil Bub & Friendz

http://www.vice.com/lilbub/lil-bub-friendz-part-1Internetin kissameemit kiteyttävät olennaisen 2010-luvun postmodernin jälkeisen ajan populaarikulttuurista. Vice Filmsin Lil Bub & Friendz -dokumentti kertoo internetin meemikissojen tarinat. Hampaattomana ja epämuodostuneen leuan kanssa syntynyt Lil Bub on yksi netin supertähdistä.

Dokumentissa on kaikki menestyselokuvan ainekset. Mike Bridavskyn ja Lil Bubin tarina on koskettava kertomus erilaisuuden hyväksymisestä. Grumpy Cat on tavallinen pikkukaupungin kissa, josta yksi kuva teki superjulkkiksen. Tapaamme Nyan Catin kehittäjä Chris Torresin ja meemimanageri Ben Lashesin, joka vertaa Keyboard Catia Elvikseen, Nyan Catia The Beatlesiin ja muita meemikissoja brittiläisen rockin invaasioon. Pian ne ovat suurempia kuin Jeesus.

Kissajulkkikset kaleidoskoopissaCatleidoscope!

http://catleidoscope.sergethew.com/Sergethewin eli Matthew Serge Guyn Catleidoscope -sivusto reflektoi subjektin positiota fragmentoituneella mediakentällä ja toisiinsa limittyvien intermediaalisten suhteiden risteyskohdassa.

Siis, siinä on meemeistä tuttuja kissoja, kaleidoskoopissa. Ja ne liikkuvat.

Kohtaamisiahttp://mashable.com/2013/08/28/grumpy-cat-lil-bub-meet-vines/Lil Bub ja Grumpy Cat tapaavat toisensa Internet Cat Festivaleilla. Kyllä.| More

LUKIJOIDEN KOMMENTIT (0)

Kommentointi on suljettu arkistosivulla.

Täytä kaikki lomakkeen kohdat.Tampereen ylioppilaslehti Aviisi | Yliopistonkatu 60 A, 33100 Tampere | puh. 050-36 12 853
Sivujen ulkoasu: Seppo Honkanen


Aviisi Facebookissa
Aviisi Twitterissä
Tampereen yliopisto