Tämä on arkistosivu.
Voit siirtyä Aviisin uudelle sivustolle tästä.
Hae Aviisin arkistosta.
 

Tamylle baarikaappi?

Vapaaboomarit-edustajistoryhmä vaati ponnessaan, että Tampereen yliopiston ylioppilaskunnan puheenjohtajalle hankittaisiin edustuskaappi. Ponsi ei mennyt edustajiston kokouksessa läpi.

Miksi te sellaista vaaditte, ryhmän puheenjohtaja Jarno Lahtinen?

"Kävin Helsingin kauppakorkeakoulun ylioppilaskunnan puheenjohtajan luona vierailulla. Hänellä oli työhuoneessaan pieni kaappi, jossa oli pientä suolaista ja virvokkeita. (Tamyn puheenjohtaja Ilkka) Wennbergkin on valitellut, että kunpa olisi jotain tarjottavaa, kun ylioppilaskunnassa käy ulkopuolisia vieraita. Se antaisi Tamystä hyvän kuvan."

Mitä edustuskaappi sisältäisi?

"Se olisi pieni jääkaappi. Siellä olisi erilaisia alkoholittomia juomia, mahdollisesti olutta ja siideriä sekä snack-tyyppistä syötävää."

Viinaa?

"Siihen ei ponnessa oteta kantaa - se olisi puheenjohtajan päätettävissä. Kaapissa voi meidän puolestamme olla vaikka raparperimehua."

Mitä hyötyä Tampereen yliopiston opiskelijoille olisi siitä, että heidän puheenjohtajallaan olisi vieraille tarjottavaa?

"Suurin olisi imagohyöty kuvasta, joka ulkopuolisille jää Tamystä. Edustuskaappi olisi eri asia kuin vaikkapa luomubanaanit ja -porkkanat. Ovat nekin kyllä ihan hyviä, heh heh."

Eikös baarikaappi ole vähän ristiriidassa Tamyn raittiusvalistuksen kanssa?

"Ponnessa ei puhuta sisällöstä. Nykyhallituksella ei sitä paitsi ole raittiuslupausta toisin kuin oli edellisellä hallituksella."

Oletko pettynyt, kun pontenne ei mennyt läpi?

"En ole. Mukana oli vähän huumoria. Meillä meni toistamiseen läpi talousarvioon liittyvä ponsi, mihin olemme erittäin tyytyväisiä."

Juha Honkonen
| More

LUKIJOIDEN KOMMENTIT (0)

Kommentointi on suljettu arkistosivulla.

Täytä kaikki lomakkeen kohdat.Tampereen ylioppilaslehti Aviisi | Yliopistonkatu 60 A, 33100 Tampere | puh. 050-36 12 853
Sivujen ulkoasu: Seppo Honkanen


Aviisi Facebookissa
Aviisi Twitterissä
Tampereen yliopisto