Tämä on arkistosivu.
Voit siirtyä Aviisin uudelle sivustolle tästä.
Hae Aviisin arkistosta.
 

Kausi starttasi tanssilattialta

Reilu 800 opiskelijaa hummasi kahtena päivänä Tamyn avajaisissa Yo-talolla

Kosti Sandt, Veera Hyvärinen, Emma Rautava, Hanna Nieminen ja Katariina Karppinen näyttivät jo alkuillasta muille mallia, kuinka aloittaa yliopiston lukuvuosi tanssilattialta.
Kosti Sandt, Veera Hyvärinen, Emma Rautava, Hanna Nieminen ja Katariina Karppinen näyttivät jo alkuillasta muille mallia, kuinka aloittaa yliopiston lukuvuosi tanssilattialta.

Tampereen yliopiston opiskelijat pistivät kantoja kattoon Tamyn perinteisissä kaksipäiväisissä syyskauden avajaisissa 9. ja 10.syyskuuta. Opiskelijoita saapui ilakoimaan tiedekunnasta ja opiskelujen kestosta riippumatta miltei ahtauteen asti. Monille Yo-talo oli täysin uusi tuttavuus, mutta kemut keräsivät kehuja niin fukseilta kuin konkareiltakin. Aviisi tavoitti tanssilattialta viidenhengen riehakkaan seurueen.

"Olen paikalla ensimmäistä kertaa ja tämä on niin hyvä paikka, että kestäisi olla selvinpäinkin", kauppa- ja hallintotieteiden ensimmäisen vuoden opiskelija Hanna Nieminen nauroi.

Yo-talon opiskelijaystävälliset hinnat ja muiden fuksien innokkuus palkittiin.

"Täällä on halpaa olutta ja lähes kaikki muutkin tutut fuksit ovat saapuneet paikalle", Emma Rautava ehti tanssiltaan kommentoida.

Myös Veera Hyvärinen, Kosti Sandt ja Katariina Karppinen ottivat keskiviikkoillan avajaiset juhlatumussa vastaan.


Tamyn syyskauden startit sujuivat ilman turhan vakavia juhlallisuuksia ja keskiviikkona yliopistokansaa tanssitti aina yhtä kuulas Astrid Swan. Torstaina monen seikkailuntäyteinen fuksiaisilta huipentui Deep Insightin keikkaan. Kovassa nosteessa oleva bändi ehti lavalle miltei suoraan Elämä lapselle -konsertista ja villitsi kuulijansa.

Avajaiskekkereihin osallistui yli 800 juhlijaa.

"Hienoa, että saimme tänä vuonna näin monta innokasta avajaisiin", myhäilee tapahtumasta vastannut Tamyn järjestösihteeri Kirsi Venho.


Anni Tolonen, teksti
Ville Koivisto, kuva

| More

LUKIJOIDEN KOMMENTIT (0)

Kommentointi on suljettu arkistosivulla.

Täytä kaikki lomakkeen kohdat.Tampereen ylioppilaslehti Aviisi | Yliopistonkatu 60 A, 33100 Tampere | puh. 050-36 12 853
Sivujen ulkoasu: Seppo Honkanen


Aviisi Facebookissa
Aviisi Twitterissä
Tampereen yliopisto