Tämä on arkistosivu.
Voit siirtyä Aviisin uudelle sivustolle tästä.
Hae Aviisin arkistosta.
 

Utasport on nyt rekrytointivaiheessa

Liikunta-aktiivit Laura Helminen, Iida Jaakkola, Johanna Hämäläinen ja Jaakko Mustakallio haluavat Utasportilla lisää lajikerhoja.
Liikunta-aktiivit Laura Helminen, Iida Jaakkola, Johanna Hämäläinen ja Jaakko Mustakallio haluavat Utasportilla lisää lajikerhoja.

Kesän yli hautunut liikuntajaoston hanke uudesta, koko yliopiston liikuntaharrastajat kokoavasta Utasportista on nyt rekrytointivaiheessa. Tiistaina 28. syyskuuta kello 15 järjestetään Atalpan palloilusalin A-lohkossa tilaisuus, jossa on tarkoitus tiedottaa projektista ja rekrytoida liikunta-aktiiveja ja muita kiinnostuneita Utasportiin mukaan järjestämään esimerkiksi lajikerhoja.

Tällä hetkellä Atalpa tarjoaa jumppia ja muita kuntoilumahdollisuuksia laadukkaasti, mutta järjestäytynyttä toimintaa hyvin vähän", liikuntajaoston puheenjohtaja Laura Helminen kertoo.

Utasportin on tarkoitus toimia kanavana, joka kerää yhteen, tiedottaa, kouluttaa, tukee ja järjestää tapahtumia. Järjestö perustuu lajikerhoihin, joita voidaan perustaa lajista kuin lajista kunhan vain kiinnostuneita löytyy.

"Tällä hetkellä yliopiston ainoa lajikerho on ultimateseura FreezeBeez. Tällaisia halutaan lisää niin, että jokaiselle löytyy omaa lajia vastaava porukka jonka kanssa voi treenata lähellä, helposti ja vaikka liigatasolla", Lexican liikuntavastaava Johanna Hämäläinen kertoo.

Juuri opiskelunsa aloittaneille liikuntaharrastuksen säilyttäminen voi olla ongelma.

"Monet harrastavat aktiivisesti jotain lajia ja se voi jäädä kokonaan pois, kun muutetaan uudelle paikkakunnalle opiskelemaan. Varsinkin sarjatasolla harrastaminen on vaikeaa, jos harjoituksissa voi joutua käymään kaukana", Hämäläinen kertoo.

Ville Ilkkala, teksti ja kuva

| More

LUKIJOIDEN KOMMENTIT (0)

Kommentointi on suljettu arkistosivulla.

Täytä kaikki lomakkeen kohdat.Tampereen ylioppilaslehti Aviisi | Yliopistonkatu 60 A, 33100 Tampere | puh. 050-36 12 853
Sivujen ulkoasu: Seppo Honkanen


Aviisi Facebookissa
Aviisi Twitterissä
Tampereen yliopisto