Tämä on arkistosivu.
Voit siirtyä Aviisin uudelle sivustolle tästä.
Hae Aviisin arkistosta.
 

Sitra tahtoo yliopistot maksullisiksi

Suomen itsenäisyyden juhlarahaston Sitran johtaja Antti Hautamäki esittää lukukausimaksuja Suomen yliopistoihin. Näin rahoitettaisiin osaltaan uudistuvaa yliopistojärjestelmää.

"Ihmiset yleensä edellyttävät parempaa palvelua, jos joutuvat sitä maksamaan."

SYL ja Tamy vastustavat lukukausimaksuja ehdottomasti.

| More

LUKIJOIDEN KOMMENTIT (3)

Kommentointi on suljettu arkistosivulla.

Täytä kaikki lomakkeen kohdat.
  1. Metusalem (03.10.08, kello 9:50)

    Arvon Antti ei innostuneisuuden puuskissaan vaan ymmärrä, ettei kukaan voi suunnitella turbo-oravanpyörää itse ja vaatia, että myös muut pysyvät sen vauhdissa mukana.

  2. Innovaatio ei ole kirosana (03.10.08, kello 17:40)

    Lopettakaa kapuloiden heittäminen rattaisiin ja keksikää sitten uusia ideoita, eikä aina vain samaa ei-argumentaatiota. Helppoa sanoa ei, mutta vaikeampaa keksiä itse jotain hyvää tilalle. Pakko keksiä jotain ellei haluta Tampereen yliopiston lakkauttamista / tason radikaalia laskemista.

  3. Metusalem (04.10.08, kello 14:24)

    Eikö juuri tuo ole sitä ei-argumentaatiota, että pidät lukukausimaksuja ainoana vaihtoehtona? Hyvinhän yliopisto on tähänkin mennessä pyörinyt julkisella rahoituksella hyvinvointivaltion kulmakivenä. Miksi muuttaa toimivaa systeemiä? Yliopistoista ollaan kovaa vauhtia tekemässä yksityisiä keskenään opiskelijoista kilpailevia laitoksia, joissa opiskelu tulee olemaan maksullista. Kerro ihmeessä mitä hyvää tällä saavutetaan?

Kommentointi on suljettu arkistosivulla.

Täytä kaikki lomakkeen kohdat.Tampereen ylioppilaslehti Aviisi | Yliopistonkatu 60 A, 33100 Tampere | puh. 050-36 12 853
Sivujen ulkoasu: Seppo Honkanen


Aviisi Facebookissa
Aviisi Twitterissä
Tampereen yliopisto