Tämä on arkistosivu.
Voit siirtyä Aviisin uudelle sivustolle tästä.
Hae Aviisin arkistosta.
 

Tutkittu juttu: Venäläiset löysivät todisteet lumimiehestä!

Aviisi sai tunnetulta  Siperian matkaajalta, dosentti Simo G. Hubergilta haltuunsa autenttisen lumimiesvalokuvan. Sen perusteella voi päätellä karvapeitteisen otuksen käyttävän ainakin yksinkertaisia työkaluja.
Aviisi sai tunnetulta Siperian matkaajalta, dosentti Simo G. Hubergilta haltuunsa autenttisen lumimiesvalokuvan. Sen perusteella voi päätellä karvapeitteisen otuksen käyttävän ainakin yksinkertaisia työkaluja.
Venäläisen Kemerovon alueen hallitus kertoo löytäneensä lumimiehen olemassaolosta kiistattomia todisteita. Tiedotteen mukaan tutkijat löysivät Azasskayan luolasta jalanjälkiä ja karvanäytteitä, jotka kuuluvat lumimiehelle eli jetille. Lisäksi tutkijat löysivät lumimiehen vuoteen ja useita merkkejä, joita se on piirrellyt reviirilleen. Suomessa aiheesta kertoivat esimerkiksi Yle ja Helsingin Sanomat.

Aviisin saamien varmojen tietojen mukaan pääministeri Vladimir Putinin johtama retkikunta on jo lähestymässä lumimiestä. Suunnitelmien mukaan Putin yllättää lumimiehen uimalla jäistä koskea vastavirtaan. Sen jälkeen hän juoksee otuksen kiinni ja tainnuttaa sen kepillä.

Kryptozoologinen sensaatio kuljetetaan Moskovaan. Sitä aiotaan esitellä panssarilasista valmistetussa erikoishäkissä Punaisella torilla, Leninin muumion välittömässä läheisyydessä.| More

LUKIJOIDEN KOMMENTIT (0)

Kommentointi on suljettu arkistosivulla.

Täytä kaikki lomakkeen kohdat.Tampereen ylioppilaslehti Aviisi | Yliopistonkatu 60 A, 33100 Tampere | puh. 050-36 12 853
Sivujen ulkoasu: Seppo Honkanen


Aviisi Facebookissa
Aviisi Twitterissä
Tampereen yliopisto