Tämä on arkistosivu.
Voit siirtyä Aviisin uudelle sivustolle tästä.
Hae Aviisin arkistosta.
 

Jos et veikkaa, et voi voittaa

Ylioppilaskunnan edustajistovaaleissa äänioikeus on jokaisella sinisen kortin haltijalla.

What is it?

Edustajisto eli "edari" on kuin Tamyn parlamentti. Se on ylin päättävä elin koko ylioppilaskunnassa. Äänestämällä voit vaikuttaa esimerkiksi siihen, paljonko jokaisen opiskelijan maksama Tamyn jäsenmaksu on tai miten jäsenmaksuvarat jaetaan Tamyn sisällä.

Can I do it?

Tamyn jäseniä ovat kaikki Tampereen yliopiston perustutkinto-opiskelijat, siis kaikki kandi- tai maisteritutkintoa suorittavat.

WhatÂ’s in it for me?

Ehdokkaasi voi läpi päästessään esimerkiksi vaatia parempaa edunvalvontaa, enemmän opiskelija-alennuksia tai kovempia bileitä. Jokaiselle äänestäjälle tarjotaan myös pullakahvit.

Why should I?

Jos et äänestä, joku muu käyttää valtaa puolestasi. Edarissa kun päätetään toimintasuunnitelmasta, talousarviosta, suurimmista poliittisista linjoista ja muun muassa tämän lärpäkkeen päätoimittajasta huolimatta siitä, annoitko äänesi vai et.

Who is it?

Valitse oma ehdokkaasi viereisellä sivulla olevien 214 nimen joukosta. Lisää tietoa vaaleista ja ehdokkaista löydät osoitteesta www.tamy.fi. Siellä on myös linkki edustajistovaalikoneeseen, josta voit löytää oman suosikkisi.


Mitä, missä, milloin?

Tamyn edustajistovaalien perinteinen uurnaäänestys on tiistaina 3. ja keskiviikkona 4. marraskuuta 2009 seuraavissa äänestyspaikoissa:

Varsinainen vaalipäivä 3.11.2009
- Tampereen yliopiston päärakennuksen pääaula klo 10-18
- OKL:n Hämeenlinnan kiinteistö klo 10-16
- Linnan kiinteistö klo 10-18
- Pinnin kiinteistö B-talo klo 10-18
- Lääketieteen laitoksen kiinteistö, B-rakennus klo 10-16
- Porin yliopistokeskus klo 10-16

Varsinainen vaalipäivä 4.11.2009
- TaY päärakennuksen pääaula klo 10-18
- OKL:n Hämeenlinnan kiinteistö klo 10-16
- Linnan kiinteistö klo 10-18
- Pinnin kiinteistö B-talo klo 10-18
- Lääketieteen laitoksen kiinteistö, Arvo-rakennus klo 10-16

Muista ottaa opiskelijakorttisi tai kuvallinen henkilöllisyystodistus mukaan, kun menet äänestämään! Juvenes tarjoaa uurnilla äänestäneille ilmaiset pullakahvit.

Sähköinen ennakkoäänestys on 26.-30.10 kello 9-20 Tamyn internet-sivuilla osoitteessa www.tamy.fi. Voit äänestää omalla peruspalvelutunnuksellasi.

Vaaleissa voi äänestää jokainen ylioppilaskunnan jäsen, joka on ilmoittautunut läsnäolevaksi vähintään 21 päivää ennen vaaleja.

Keskiviikkona 4. marraskuuta 2009 klo 19 alkaen jännitetään ja kilistetään maljoja Tamyn vaalivalvojaisbileissä Tampereen ylioppilastetatterissa osoitteessa Itsenäisyydenkatu 14. Ilmainen sisäänpääsy. Hilaa itsesi kotisohvalta syksyn kantaaottavimpiin bileisiin!

| More

LUKIJOIDEN KOMMENTIT (0)

Kommentointi on suljettu arkistosivulla.

Täytä kaikki lomakkeen kohdat.



Tampereen ylioppilaslehti Aviisi | Yliopistonkatu 60 A, 33100 Tampere | puh. 050-36 12 853
Sivujen ulkoasu: Seppo Honkanen


Aviisi Facebookissa
Aviisi Twitterissä
Tampereen yliopisto