Tämä on arkistosivu.
Voit siirtyä Aviisin uudelle sivustolle tästä.
Hae Aviisin arkistosta.
 

Paljonko väliin jäänyt Kiinan-matka maksoi?

Tampereen yliopiston uusi hallitus kokoontui ensimmäisen kerran 23.9. Kokouksen ajankohdan sopivuutta kysyttiin ulkopuolisilta jäseniltä, mutta yliopistoyhteisön sisäpuolisille jäsenille ajankohta vain ilmoitettiin. Tietojenkäsittelytieteiden professori Jyrki Nummenmaa joutui perumaan jo varatun Kiinan-työmatkansa, koska se olisi ollut samana päivänä.


Jyrki Nummenmaa, miltäs tämä tuntui?

"Oli valitettavaa, että kokousajankohtaa ei kysytty etukäteen. Seuraavat kokousajankohdat olemme sopineet hallituksen kesken, joten ongelma koski vain järjestäytymiskokousta."


Miksi näin, rehtori Kaija Holli?

"Hallitus oli saatava järjestäytymään, ja oli kiire. Jotta hallitus saatiin päätösvaltaiseksi, kysyimme ulkopuolisilta jäseniltä ajankohdan, joka sopi edes osalle heistä, koska osa heistä tulee kaukaa. Kyse ei ole siitä, että syrjisimme ketään. Ilmoitimme ajankohdan heti kaikille, kun tiesimme. Nummenmaa ei olisi joutunut perumaan matkaansa, vaan priorisoi, että hallituksen kokous oli tärkeämpi, mikä on hieno asia."


Kansainvälisten asiain päällikkö Tenho Takalo, paljonko tästä tuli kustannuksia?

"Lentolippu maksoi 640 euroa veroineen, mutta hotellista ei tullut kustannuksia. Olimme ostaneet mahdollisimman halvan matkan. Kun tingimme hinnassa, menetimme perumisoikeuden. Mutta emme mitenkään voineet varautua siihen, että yhden matka piti perua."


Hertta-Mari Kaukonen

| More

LUKIJOIDEN KOMMENTIT (0)

Kommentointi on suljettu arkistosivulla.

Täytä kaikki lomakkeen kohdat.Tampereen ylioppilaslehti Aviisi | Yliopistonkatu 60 A, 33100 Tampere | puh. 050-36 12 853
Sivujen ulkoasu: Seppo Honkanen


Aviisi Facebookissa
Aviisi Twitterissä
Tampereen yliopisto