Tämä on arkistosivu.
Voit siirtyä Aviisin uudelle sivustolle tästä.
Hae Aviisin arkistosta.
 

Nokan kopautus: Apinatarha

Alli on taas elementissään. Edustajisto on kokoontunut kaksi kertaa reilun viikon sisään ja kumpikin kokous on ollut yllättävän lyhyt, pisteet puheenjohtajalle. Annettu on eroja edaattoreille, joita Alli ei ole ikinä nähnytkään ja jauhettu jaostouudistuksesta, jolle ei tule ikinä loppua tai varsinkaan lopputulosta. Jaostouudistus taitaa olla uusi UtaSport - ikuisuusaihe, jota ei esittelijäkään tajua.

Tamy on sijoittanut varojaan joukkovelkakirjoihin, mikä selvisi Allille kun pankin setä kävi esittelemässä salkkua. Lienee parempi kuin sadan tonnin makuuttaminen vippikassassa. Sijoitusten eettisyys nousi tietenkin jälleen puheenaiheeksi, eikä pankin setä tietenkään osannut siitä mitään sanoa, eikä vastata, kun hallituksen jäsen kysyi, mille firmoille rahat on lainattu. Suomalaisia pörssiyhtiöitä vai kiinalaisia futuureja, who cares?

Edari myös roudataan poliittisen korrektiuden nimissä Hämeenlinnan kampukselle ensi kerralla. Jotta se saataisiin päätösvaltaiseksi, hallituksen puheenjohtaja lupasi epätoivoissaan porkkanaksi, että Hämeenlinnassa keskustellaan mahdollisesta Suomen ylioppilaslehdestä ja edari pääsee kerrankin linjaamaan muustakin kuin omien varajäsentensä eronpyyntöjen hyväksymisestä. Alli ei tiedä mitä ajatella - eihän mene työpaikka alta, vai pääsisikö Alli jollain kähminnällä Helsingin herraksi asti? Hallituksen puheenjohtajan juoni toimi ja opportunisti Allissa menee Hämeenlinnaan katsomaan.


Alli Nokka kiukuttelee edustajiston kulisseissa

| More

LUKIJOIDEN KOMMENTIT (0)

Kommentointi on suljettu arkistosivulla.

Täytä kaikki lomakkeen kohdat.Tampereen ylioppilaslehti Aviisi | Yliopistonkatu 60 A, 33100 Tampere | puh. 050-36 12 853
Sivujen ulkoasu: Seppo Honkanen


Aviisi Facebookissa
Aviisi Twitterissä
Tampereen yliopisto