Tämä on arkistosivu.
Voit siirtyä Aviisin uudelle sivustolle tästä.
Hae Aviisin arkistosta.
 

Mitä vittua? Miksi parkkiluvan ostanut ei mahdu parkkeeraamaan?

Yliopiston O- ja H-tunnuksella varustettuja pysäköintilupia on myyty paljon enemmän, kuin yliopistolta löytyy pysäköintiluvallisille tarkoitettuja parkkipaikkoja.

Tampereen yliopiston pysäköinnistä vastaava tilapalvelupäällikkö Taina Vimpari, montako pysäköintilupaa opiskelijoille on myyty ja montako parkkipaikkaa luvan haltijoille on osoitettu?

"En tiedä montako lupaa on myyty, se tieto pitäisi penkoa jostain. Keskuskampuksella, Kaupin kampuksella ja Hämeenlinnassa käyvät samat O- ja H-luvat. Keskuskampuksella on 79 lupapaikkaa ja Atalpan laajennuksen jälkeen niitä saadaan arviolta 35 lisää. Ennen laajennusremonttia paikkoja oli 162."


Miksi pysäköintilupia on liikkeellä enemmän kuin paikkoja ja minne opiskelijan odotetaan pysäköivän, jos luvallisille tarkoitetut paikat ovat jo aamulla kaikki täynnä?

"Tietenkin niitä on enemmän. Pysäköintilupa ainoastaan mahdollistaa pysäköinnin, ei ole niin että vain kahdellakymmenellä eurolla vuodessa opiskelijalle taataan parkkipaikka. Jos yliopistolta ei löydy parkkipaikkaa, niin siinä on mielikuvituksen käytön paikka. Maksullisia parkkihalleja on ainakin Tullintorilla."

Ville Ilkkala

| More

LUKIJOIDEN KOMMENTIT (0)

Kommentointi on suljettu arkistosivulla.

Täytä kaikki lomakkeen kohdat.Tampereen ylioppilaslehti Aviisi | Yliopistonkatu 60 A, 33100 Tampere | puh. 050-36 12 853
Sivujen ulkoasu: Seppo Honkanen


Aviisi Facebookissa
Aviisi Twitterissä
Tampereen yliopisto