Tämä on arkistosivu.
Voit siirtyä Aviisin uudelle sivustolle tästä.
Hae Aviisin arkistosta.
 

Mitä vittua? Kuinka saisin rikki Tamyn seremoniasauvan?

Tamyn vuosijuhlassa käytetään paksua messinkistä seremoniasauvaa. Ainejärjestö Staabi lainasi sauvaa omiin vuosijuhliinsa. Juhlahumussa metallisauva hajosi.

Staabin puheenjohtaja Antti Kinnari, kuinka näin pääsi käymään?

Öö, tuota tuota. Se on vähän niin sanotusti selvityksen alla se tilanne. Kun se itse asiassa se ei ole... Mitenkähän nyt kommentoisin tähän hommaan... Olen vähän huono vastaamaan, ohjaisin sinut henkilölle, joka sitä on pidellyt käsissään.Soitamme siis Staabin vuosijuhlien isännälle, Jaakko Salmelalle.Jaakko Salmela, kuinka näin on päässyt käymään?

Itse asiassa sitä vähän tarkemmin tarkasteltuamme, ei se olekaan rikki, vaan siitä oikaistaan vain pari lommoa, ja sauva kiillotellaan uuteen uskoon. Luojan kiitos, ensin luultiin, että se oli mennyt kunnolla rikki.Sauvan mysteeri syvenee. Se ei siis olekaan rikki!Mitä sauvalle tarkalleen ottaen on käynyt, jos se ensin oli rikki ja nyt se on ehjä?

Siihen on tullut neljä lommoa.Millaisessa tilanteessa sauva on oikein rikkoutunut?

No tota mä en tiedä voinko siitä enempää kertoa, enkä välitäkään kertoa, voit sen mieleiselläsi tavalla ratkaista. Sille on näin käynyt vuosijuhlien jälkeen, se eksyi hetkeksi väärin käsiin.Sauva on kuitenkin metallia... Luulisi, että sitä ei kuitenkaan ihan kovin helpolla saa rikki?

Se on messinkiä, se on aika pehmeä materiaali. Sauva on kolahdellut niin, että siihen on tullut jälkiä. Ottaa niin paljon muutenkin päähän, kun luotetaan ja sitten tällaista pääsee käymään.Et ole siis itse rikkonut sauvaa?

En. Olin vuosijuhlien isäntänä ja sauva oli minun vastuullani. Se oli vuosijuhlien jälkeen hetken väärässä paikassa, ei siis ole meikäläisen tekosia.Onko sauva nyt siis kunnossa?

Se ei ole vielä kunnossa, vaan sen korjaus on kesken, mutta se on lähestulkoon kunnossa. Kun saatte sauvan sinne takaisin, niin sitten näette.


Samuli Huttunen| More

LUKIJOIDEN KOMMENTIT (0)

Kommentointi on suljettu arkistosivulla.

Täytä kaikki lomakkeen kohdat.Tampereen ylioppilaslehti Aviisi | Yliopistonkatu 60 A, 33100 Tampere | puh. 050-36 12 853
Sivujen ulkoasu: Seppo Honkanen


Aviisi Facebookissa
Aviisi Twitterissä
Tampereen yliopisto